DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

TUZLA BELEDİYESİ’NİN ONLİNE UYGULAMALARI, VATANDAŞLARIN İŞLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Tuzla Belediyesi’nin E-Belediyecilik Hizmetlerinden Yararlanan Mükellef Sayısı Yüzde 18, Tahsilat Miktarı da Yüzde 29 Oranında Arttı. Tuzlalı Vatandaşlar, www.tuzla.bel.tr Web Sitesindeki E-Belediye Modülü Üzerinden İşlemlerini Online Olarak Takip Edebiliyor. Mükellefler Tahakkuk, Tahsilat ve Borç Bilgilerini Bu Modülde Öğrenebiliyor ve Kredi Kartı İle Güvenli Bir Şekilde Borçlarını Ödeyebiliyor. Üye Olmayan Vatandaşlar da Yine E-Belediye Modülünde Hızlı Ödeme Seçeneğini Kullanarak Borç Bilgilerini Görüp Ödemesini Gerçekleştirebiliyor. Tuzla Belediyesi’nin E-Belediye Uygulamaları, Yıllara Göre Düzenli Olarak Artış Gösteriyor.

TUZLA BELEDİYESİ, 18 E BELEDİYE UYGULAMASI İLE VATANDAŞLARA HİZMET SUNUYOR
Tuzla Belediyesi, 18 E-Belediye Uygulaması İle Vatandaşlara Bürokrasi Olmadan Hızlı Bir Hizmet Sunuyor. Vergi Borcu Ödeme Kısmından Vergilerini Kolayca Ödeyebilen Vatandaşlar Beyanlar, Tahakkuklar, Borçlar ve E-Makbuz Modüllerinden İnteraktif İşlemlerini Yapabiliyor. Vatandaşlar, Paydaş/Sicil Sorgulama, Sokak Rayiçleri, Başvuru İzleme, Bize Yazın, Başvuru Numarası İle Sorgulama, Belge Sorgulama, Belge İmza Doğrulama, E-Eksper ve E-Ruhsat Modüllerinden İşlemlerini Rahatlıkla Yapabiliyor. İlçe Sakinleri E-İmar Modülü İle İmar Bilgilerini, Kent Rehberi Modülü ve Belnet Haritaları İle de Şehir Hakkında Bilgi Sahibi Olabiliyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, E-Belediye Uygulamalarının Hem Kurum Hem de Vatandaşlar Açısından Çok Önemli Fırsatlar Sağladığını Söyledi. Vatandaşların Kuruma Kadar Gelip Sıra Beklemeden İstediği Zamanda İşlem Yapabildiğini, Kurumun da Tüm Tahsilat ve Ödemelerini Bu Nedenle Daha Hızlı Gerçekleştirdiğini Belirten Başkan Yazıcı, “Teknolojinin Her İmkanından Yararlanıp Vatandaşımıza En Hızlı ve Güvenilir Hizmeti Sunmaya Çalışıyoruz. Teknolojik Yenilikleri Takip Edip Vatandaşlarımızın Faydasına Olan Tüm Online Hizmetleri Sunuyoruz” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YARI YIL TATİLİNİN EN GÜZEL HEDİYELERİ TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN

HIZLI YORUM YAP