DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA BELEDİYESİ’NİN 2017 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Tuzla Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısının Son Oturumunda Tuzla Belediyesi’nin 2017 Yılı Faaliyet Raporunu Değerlendirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Faaliyet Raporunu Slayt Gösterimi İle Paylaştı. Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri’ni Kentsel Gelişim, Sosyal Gelişim ve Kurumsal Gelişim Ana Başlıkları Altında Yapılan Hizmetler Hakkında Bilgilendiren Başkan Yazıcı, Tüm Hizmetlere Dayanak Oluşturan 2014-19 Dönemi Vaatlerinin 4 Yıllık Sürecini de Değerlendirdi. Başkan Yazıcı, “Vaatlerimizin Yüzde 98’ini Gerçekleştirip, Vaatlerimiz Arasında Yer Almayan 78 Yeni Projeyi de Hizmete Kazandırdık” Dedi.

KENDİ KENDİNE YETEN, YAŞANILABİLİR BİR TUZLA

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin 2017 Yılında da Hedef ve Vizyonuyla Örtüşen Hizmetler Gerçekleştirdiğini Vurguladı. Başkan Yazıcı, “2017 Yılı Faaliyet Raporumuzun Tuzla’mıza, İstanbul’umuza ve Ülkemize Hayırlı Olmasını Diliyorum. Faaliyet Raporunda Yaptığımız İşlerin, Çalışmaların Değerlendirmesini Yapıyoruz. Kentimizin Gelişimi, Sosyal ve Kültürel Hayatın Zenginleşmesi, Bütün İhtiyaçları Karşılanabilen, Kendi Kendine Yeten ve Yaşanılabilir Bir Tuzla Oluşması ve Bunun Gerçekleşmesi Konusundaki Gayretimizi Ortaya Koyuyoruz” Dedi.

Kurumsal Gelişimde Altyapı ve Yol Çalışmaları Hakkında Bilgi Vererek Konuşmasına Başlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sahil Kültür Merkezi, Sahil Çay Evi, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Nostaljik Tren Hattı, Yayla Mahallesi Muhtarlık Binası ve Kültür Merkezi, Sahil Camii, 400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi, İçmeler-Aydınlı Yolu, Güneş Enerji Santrali, Tuzla Karting Park, Tuzla Belediyesi Bilim Merkezi, Bowling Salonu Ve Buz Pateni Pisti, Sahil Düzenleme Projesi, Tersane Kavşağı Projesi, Hastane Alt Geçit Yol ve Kavşak Düzenlemeleri Başta Olmak Üzere Tüm Projeler Hakkında Bilgi Verdi.

MALİ AÇIDAN DA BAŞARILI BİR YILI GERİDE BIRAKTIK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kentsel Gelişimi Sağlayan Projelerin Ardından Toplumsal ve Kurumsal Gelişim Konularını da Detaylı Bir Şekilde Değerlendirdi. Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin Asli Sorumluluklarının Yanı Sıra Tüm Kamu Kurumlarına Yapılan Hizmetler, Eğitim ve Sağlık Yatırımları İle Vatandaş Odaklı, Ortak Akıl İle Yönetimin Halka Yansımasını da Sunumunda İşledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sunumun Son Bölümünde Tüm Hizmetler İçin Ayrılan Kaynağın Belediyenin Mali Yapısına Etkisini Masaya Yatırdı. Başkan Yazıcı, “2009 Yılından Bugüne Belediyemiz Bütçesinin Gerçekleşme Oranı Ortalaması Yüzde 93 Seviyesinde Gerçekleşiyor. 2017 Yılı Bütçemiz de Yüzde 94,8 Oranında Gerçekleşti. İller Bankası Payı ve Arsa Satışlarını Öz Gelirler İçinde Değerlendirmeden Bu Oran Ortaya Çıkıyor. 2017 Yılı da Belediyemiz İçin Mali Açıdan Başarılı Bir Yıl Olmuştur” İfadesini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Ardından Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Kinsiz ve Chp Grup Başkan Vekili Önder Polatoğlu, Siyasi Parti Grupları Adına Söz Aldı. Tuzla Belediyesi’nin 2017 Yılı Faaliyet Raporu 9 Ret Oyuna Karşılık 18 Oyla Kabul Edildi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ, “ZAFERİN ÇOCUKLARI”NI OKULLARDA SAHNELİYOR

HIZLI YORUM YAP