DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TUZLA BELEDİYESİ YAŞLILAR MERKEZİ’NDE ÜRETİP SERGİDE BEĞENİYE SUNDULAR

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, 65 Yaş Üstü Büyüklerimize Hafta İçi Her Gün Ev Sahipliği Yapıyor. Akranlarıyla Kaliteli Zaman Geçiren Büyüklerimiz, Merkez Bünyesinde Düzenlenen Çeşitli Kurslarda Kültür Ve Sanat Faaliyetlerine Katılıyor. İlerleyen Yaşlarına Rağmen Öğrenmeyi, Üretmeyi Sürdüren Büyüklerimiz, Ortaya Çıkardıkları Eserleri de İlk Kez Bir Sergiyle Beğeniye Sundu.

SERGİNİN AÇILIŞINI BAŞKAN YAZICI VE TUĞAMİRAL KOÇER GERÇEKLEŞTİRDİ

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi Tarafından Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Sanat Sergisi Düzenlendi. Ayten Albay Bintepe’nin Resimleri İle Dursun Demirel ve Şahvelet Daştan’ın Filografi Sanatı İle Hazırladığı Tablolar, Sergide Duvarları Süsledi. Serginin Açılış Kurdelasını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer İle Sergide Eserleri Bulunan Büyüklerimiz Birlikte Gerçekleştirdi. Tuzla Belediyesi Birim Müdürleri İle Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi Sakinleri İle Sanatçıların Aileleri, Sergiye Katıldı.

BÜYÜKLERİMİZ, BU SERGİDE GENÇLERE ÇOK KIYMETLİ BİR MESAJ GÖNDERMİŞ OLDU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sergideki Tüm Eserleri Yakından İnceleyerek Eser Sahiplerinden Öğrenme ve Yapım Süreçleri Hakkında Bilgi Aldı. Başkan Yazıcı, “Düşünen, Üreten ve Uygulayan İnsanlar Yaşı Kaç Olursa Olsun Yaşlanmaz, Büyürler. Üretime Katılmayan, Hazırcılığa ve Kolaylığa Kaçan İnsanlar İse Yaşlanırlar. Öğrenmenin Yaşı Olmadığını da Bu Sergide Bir Kez Daha Görüyoruz. Büyüklerimiz Bu Sergideki Eserlerinde Duygularını, Düşüncelerini, Hayallerini Tuvale, Tablolara Aktarmış Ama Gençliğe Çok Kıymetli Bir Mesaj Göndermiş Oldular” Dedi.
Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi Sanat Sergisi, 13 Nisan 2018 Cuma Gününe Kadar Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Sergilenecek.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DR. FATMA YAZICI VE KADIN KENT GÖNÜLLÜLERİ, İBB 13. İSTANBUL LALE FESTİVALİ’NE KATILDI

HIZLI YORUM YAP