DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLA BELEDİYESİ, ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİYLE PROJE KAMPINDA BULUŞTU

Tuzla Belediyesi, Tuzla’da Bulunan 17 Lisenin Öğrenci Meclisi Başkanları ve Sınıf Temsilcileri 60 Öğrenciyi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda Bir Araya Getirdi. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan’ın Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Buluşmada Gençler Yapmak İstedikleri Projelerle İlgili Fikirlerini Paylaştı. 

GENÇLERİN EMRİNDEYİZ

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Gençlere Hitaben Konuşmasında “Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Sizin Hayallerinizi, Fikirlerinizi, Projelerinizi Öğrenerek Gerçekleştirmeye Çok Önem Veriyor. Gençler Hayalleriniz Ne İse Bunları Bizlerle Paylaşın ki Gerçekleştirebilelim. Gençlerin Ne Dediğini, Ne İstediğini Her Zaman Anlayamayabiliriz, İhtiyacı Doğru Belirleyerek Gençlere İmkan ve Fırsat Sunmak İstiyoruz. Bu Bizim Görevimiz. Gençler, Sizin Emrinizdeyiz. Bu Fırsatları İyi Değerlendirmek Adına Sizlerden Gelecek Öneriler Doğrultusunda Hizmete Hazırız. Aklınıza Gelen En Küçük Bir Fikri, Öneriyi  Belki Biz Düşünememişizdir. Doğru Zamanda Doğru Kişilere Bunları İletirseniz Biz de Bunları Yerine Getirmek İçin Elimizdeki Tüm İmkanları Size Sunacağız, Sizler de Geliştireceksiniz.” İfadesini Kullandı.

ÖĞRENCİLER, PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Öğrenciler de Yaptıkları Konuşmada “Biz de Öğrenci Meclisi Olarak Böyle Bir Organizasyon Düzenlemeyi ve Projelerimizi Sunmayı İstiyorduk. Bugün Bize Bu Fırsatı Sunduğunuz İçin Teşekkür Ederiz. Ortak Projeleri Gerçekleştirmek İçin Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’dan  Destek Sözü Aldık” Dedi.

Öğrenciler Hem Farklı Fikir ve Önerilerini Paylaştı, Hem de Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda Etkinliklerden Yararlanarak Eğlenceli Bir Gün Geçirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN ‘ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ’A YARIYIL TATİLİ HEDİYESİ

HIZLI YORUM YAP