DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA BELEDİYESİ, MİRAÇ KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI DÜZENLEDİ

Tuzla Belediyesi, Miraç Kandili’nde Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Özel Program Düzenledi. Programa Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Din Görevlileri ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunmasının Ardından Program Kocatepe Camii İmam Hatibi ve Mevlüthan-Hafız İsmail Coşar’ın Okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti İle Başladı. Peygamber Efendimizin Miraca Yükseldiği Mescid-i Aksa ve Kudüs’ü Anlatan Sinevizyon Gösteriminin Ardından Tuzla Müftüsü Aşır Durgun Konuşma Yaptı.

MİRAÇ’I ANLAYAN TOPLUM ERDEMLERLE YÜCELİR

Durgun, “Alemlere Rahmet Olarak Gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in En Büyük Mucizelerinden Biri Olan İsra ve Miraç Mucizelerinin Gerçekleştiği, Hicri 1440. Seneyi Devriyesi Vesilesi İle Tuzla Belediyesi ve Tuzla Müftülüğümüzün Birlikte Tertiplediği Programa Hepiniz Hoş Geldiniz. Mekke-i Mükerreme’de Müşriklerin Müslümanlar’a Uyguladığı Zulüm ve Şiddet Tahammül Sınırlarını Aşmıştı. Müslümanlar Her Türlü İnsani ve Ticari Büyük Bir Boykota Maruz Kalmışlardı. Yüce Rabbimiz, Hz. Muhammed (S.A.V.)’i Huzuruna Kabul Ederek İsra ve Miraç Mucizeleri İle Lütuflandırdı, Şereflendirdi. Bu Gecede Peygamberimizin Mescid-i Aksa’dan Göklere Yükselip Yüce Allah’tan Vahiy Aldığı, Ümmetine Dünya ve Ahiret Hayatında Huzura, Mutluluğa, Barışa Götürecek Önemli Mesajları Gönderdiği Bir Gecedir. Miraç, Mekke İle Kudüs Arasındaki Mukaddes Bağı Korumaktır. Kudüs Bizim Gözbebeğimizdir. Miraç’ı Anlayan Toplum, Hak, Adalet, Dürüstlük, Kardeşlik Gibi Erdemlerle Yücelir” Dedi.

Tuzla Belediyesi Miraç Kandili Özel Programı, Kocatepe Camii İmam Hatibi ve Mevlüthan-Hafız İsmail Coşar ve Ekibinin İlahi Konseri İle Devam Etti. Coşar, “Bu Güzel ve Anlamlı Günde Bizleri Bir Araya Getiren Başta Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya, Tuzla Müftülüğü’ne Teşekkür Ederiz” Dedi. Program, İsmail Coşar’ın Okuduğu Dualarla Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ YAŞLILAR MERKEZİ’NDE ÜRETİP SERGİDE BEĞENİYE SUNDULAR

HIZLI YORUM YAP