DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA BELEDİYESİ KİPTAŞ 1.ETAP KONUTLARINDA İFTAR DÜZENLEDİ

Tuzla Belediyesi KİPTAŞ 1 Etap Konutları’nda Gerçekleştirdikleri İftar Programına Yaklaşık 5 Bin Kişi Katıldı. İftar Öncesi Tüm Masaları Gezerek Her Yaştan Vatandaşlarla Görüşen Başkan Yazıcı, İslam Aleminin Ramazan Ayını Tebrik Etti. Başkan Yazıcı’ya AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Belediye Başkan Yardımcısı Serhan Kural Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Mhp Milletvekili Adayı Şükrü Şimşek de Eşlik Etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Selamlama Konuşmasında Rabbim, Ramazan Ayı Münasebetiyle Birlik ve Beraberliğimizi Arttırsın. İnşallah Ramazan Ayı Ülkemizin, Milletimizin, Medeniyetimizin, İslam Coğrafyasının ve Bütün İnsanlığın Arasındaki Bütün Husumetlerin Bitmesine Vesile Olur. Ramazan Ayı Münasebetiyle Aynı Sofraları Paylaşıyoruz. Önemli Olan Aynı Anne Babadan Olmak Değil Aynı Sofrayı Paylaşabilmektir. Sizin Seçtiğiniz Birisi Olarak Değil Hissettiğimi Yaşayan İçinizden Birisi Olarak İstanbul’un En Ucunda Olsak ta Bütün İhtiyaçlarını Gören Çözüm Üreten Ayrıcalıklı Bir İlçe Olması İçin Gayret Çaba Ettik ve Çalışmalarımızı da Bu Şekilde Sürdürüyoruz. Size Hizmet Etmek İçin Çırpınan Bir Tuzla Belediyesi Ailesi Var. Bu Aileyi Siz Seçtiniz ve Size Hizmet Etme Onurunu Yaşıyoruz Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Yaptığı Konuşmada Ramazan Ayın Başı Rahmet Ortası Mağfiret Sonu İse Cehennemden Kurtuluştur. Bu Mübarek Ayda Günlerce Oruç Tutan Müslüman Kardeşlerimiz Var. Bunlar Sadece İbadet İçin Yokluk İçinde Oldukları İçinde Günlerce Oruç Tutmaktadırlar. Rabbim Tüm Müslüman Alemine Hayırlı Oruçlar Hayırlı İbadetler Yapabilmeyi Nasip Etsin Allah Tuttuğunuz Oruçları Kabul Etsin Dedi.

Mhp İstanbul Milletvekili Adayı Şükrü Şimşek de Kısa Bir Selamlama Konuşması Yaparak Şifa Mahallesinde İkamet Ettiğini İçinizden Bir Kardeşiniz Olarak Cumhur İttifakı İçin Destek İstedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN DURAK’DAN TUZLA ÇANKIRILILAR DERNEĞİNE ZİYARET

HIZLI YORUM YAP