DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLA BELEDİYESİ KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ, ANNELER GÜNÜ’NDE ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi Önünde Düzenlenen Şenlikte Üreten Kadınlar El Emeği, Göz Nuru Ürünlerini Stant Açarak Satışa Sundu. Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Kadınların Ürettiklerini Satışa Sunduğu Şenlikte Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri Birbirinden Güzel Şarkılarla Katılımcıların Kulağının Pasını Sildi.

Anneler Günü Alışveriş Şenliği’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Vve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Torlak ve Vatandaşlar Katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı Tüm Stantları Gezerek Üreten Kadınları Ziyaret Etti. Başkan Yazıcı ve Eşi Üreten Kadınlara Karanfil Hediye Ederek Onların Anneler Günü’nü Kutladı.

BAŞKAN YAZICI, ÜRETEN KADINLARI TEBRİK ETTİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şenlikte Stant Açan Kadınları Tebrik Etti. Kadın Eli Değen İşlerin Güzelleştiğini Vurgulayan Başkan Yazıcı, “Anneler Günü’nde Stant Açarak El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Satışa Sunan Kadınları ve Bu Stantlardan Yaptığı Alışverişlerle Anneler Gününü Kutlayan Tuzlalılar’a Yürekten Teşekkür Ediyorum. Kadın Eli Değen Her İş Güzelleşiyor. Bugün Bu Şenlikte Buna Bir Kez Daha Şahit Olduk” Dedi.

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Tarafından Düzenlenen Alışveriş Şenliği, Birbirinden Güzel Etkinlikler ve Gösteriler İle Geç Saatlere Kadar Devam Etti.

Şenlikte Stant Açan Kadınlar, El Emeği Ürünlerinin Sergilenmesini Sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

23 HAZİRANDA İSTANBUL DAHA GÜZEL OLACAK

HIZLI YORUM YAP