DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA BELEDİYESİ, “GÖNÜL HANEM” PROJESİYLE 2. ULUSLARARASI İŞ’TE KADIN ZİRVESİ’NE KATILDI

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi ve Tuzla Belediyesi Kadın İstihdamı ve Kariyer Merkezi’nin Toplumun Her Kesimini Kucaklayan Hizmetleriyle Oluşan Gönül Hanem Projesi 2. Uluslararası İş’te Kadın Zirvesi’nde Görücüye Çıktı.

ATO Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımıyla, Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının Verildiği Gün Olan 5 Aralık 2017 Salı Günü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca 2. Uluslararası İş’te Kadın Zirvesi Düzenlendi. Zirveye 4 Kıtadan 20’ye Yakın Ülkeden Aralarında Bakanların ve Başarıya Ulaşmış Kadınların da Yer Aldığı 1600 İş Kadını Katıldı. İş Hayatında Farklı Meslek Gruplarındaki Kadınlardan Oluşan Davetlilerin Arasından Seçilen 10 İş Kadınına da Ödül Takdim Edildi. Tuzla Belediyesi’nin Ödüllü Projesi ‘Gönül Hanem’ Standı Programda Yoğun İlgi Gördü. Standı Başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Olan Kahramanmaraş Milletvekilli Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ve Çok Sayıda Misafir Ziyaret Etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KADINLARIN GÜNÜNÜ TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2. Uluslararası İş’te Kadın Zirvesi’nde Yaptığı Konuşmada, Zirvenin, Ülke Millet ve Kadınlar İçin Hayırlara Vesile Olmasını Diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konuşmasında Şu İfadeleri Kullandı: “Ülkemizdeki Tüm Kadınlarımızın 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nü Tebrik Ediyorum. Şairin İfadesiyle, Ülkemin Yürekleri Akdeniz Gibi Geniş, Soluğu Afrika Gibi Sıcak Tüm Kadınlarını Gönülden Selamlıyorum. Filistin Cesur Kadınlarına, Suriye’nin Yüreği Mahzun Annelerine, Arakan’ın, Afrika’nın, Asya’nın Bütün Mazlum Kadınlarına Buradan En Derin Saygılarımı Gönderiyorum.

Vatanımız, Bayrağımız, Bağımsızlığımız İçin Canlarını Ortaya Koyan Tüm Yiğit Kadınlarımıza Allah’tan Rahmet Diliyorum. Öğrencilerinin Gözü Önünde Kalleşçe Şehit Edilen Aybüke Öğretmenimizi, Üniformasını Oğluna Emanet Ederek Mücadeleye Koşan Demet Sezen’i ve 15 Temmuz Gecesi Cennet’e Uğurladığımız Tüm Cesur Kadınlarımızı Rahmetle Yad Ediyorum. Şehitlerimizin Cefakâr Annelerine, Boynu Bükük Eşlerine, Geride Bıraktıkları Öksüz ve Yetimlerine Rabbimden Sabrı Cemil Niyaz Ediyorum. 80 Milyon Türkiye Olarak Canımızdan Bir Parça Gördüğümüz Emanetlerine Sahip Çıkmayı Sürdüreceğiz; Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın”

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA KADININ FENDİ, ERKEĞİ YENDİ

HIZLI YORUM YAP