DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA BELEDİYESİ
  • TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI, İHTİYAÇ SAHİBİ KADINLARLA YERLİ VE MİLLİ ÜRETİME KATILIYOR

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI, İHTİYAÇ SAHİBİ KADINLARLA YERLİ VE MİLLİ ÜRETİME KATILIYOR

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Sosyal Sorumluluk Projeleri Kapsamında İhtiyaç Sahibi Kadınların Ürettiği ve Gelirini Yine Onların Alacağı El Emeği Ürünleri Tuzla Marina’da Düzenlenen Boat Show Eurasia Kapalı Salonda Açtığı Standda Satışa Sundu. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesi’nde Öğrendikleri El Sanatlarını Aile Bütçesine Katkıya Dönüştüren Kadınların Standı İlk Günden İtibaren Yoğun İlgi Gördü. Stantta Fuarın Temasına Uygun Hazırlanan Ürün Konsepti İle Çapalı Nevresim Takımları, Pike Takımları, Masa Örtüleri, Kapı Süsleri, El Nakış Havlular, Halı-Kilim Dokuma, Cam Ürünleri, Çini Seramik Ürünleri ve Ev Dekorasyon Ürünleri Yer Aldı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ KONUKLAR TARAFINDAN DESTEKLENİYOR
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Sorumlusu Tuğba Muslu ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri, Üreten Kadınlara Destek Vererek Standı Gezdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcı Derya Bacacı, Halı Kilim Dokuma Tezgahına Geçerek Halı ve Kilim Dokumanın İnceliklerini Öğrendi. Dr. Fatma Yazıcı, Kumaş Boyama Tezgahında İse Bez Çanta Üzerine Boya Çalışması Yaparak Üreten Kadınlara Emeğiyle Destek Verdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Üreten Kadınları Her Platformda Desteklemeye Devam Edeceklerini Söyledi. Dr. Fatma Yazıcı, “Konseptli Fuarlara Katılarak İhtiyaç Sahibi Kadınların Yaptığı Ürünleri Satış İmkanı Tanıyoruz. Burada Satışa Sunulan Ürünlerden Kadınlarımız Para Kazanarak Bir Faturalarını Ödemiş Oluyorlar ve Aynı Zamanda Üretmenin de Tadına Varmış Oluyorlar. Standımızı Ziyaret Eden Tuzla Halkı ve Çeşitli Yerlerden Gelen Misafirlerimiz, Hem Ürünlerimizi Ucuza Almış Olup Hem de Sosyal Sorumluluk Projesinde Olabilirliğini Görerek Sosyal Sorumluluk Projesine Destek Veriyor. Bu da Bizi Oldukça Mutlu Ediyor. Emeği Geçen, Üreten, Ürettiren, Bu İşte Koşturan Tüm Kadın Kent Gönüllülerimize, El Sanatları ve Ar-Ge Komisyonlarımıza Teşekkür Ederim” Dedi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın El Emeği Ürünler Standı, 8 Ekim 2018 Pazartesi Akşamına Kadar Her Gün 11.00-19.00 Saatleri Arasında Tuzla Marina’da Boat Show Eurasia Kapalı Salonda Açık Olacak.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN RENKLERİ, TUZLA BELEDİYESİ RUMELİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SERGİLENİYOR

HIZLI YORUM YAP