DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

TUZLA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ, SEZON AÇILIŞINDA EVCİLİK OYUNU’NU SAHNELEDİ

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü, Adalet Ağaoğlu’nun Seyirci Karşına Çıkan İlk Yapıtı Olma Özelliğini Taşıyan “Evcilik Oyunu”nu Muhammet Atalay’ın Yönetmenliğinde Sahneledi. İdris Güllüce Kültür Merkezi’ndeki Oyuna Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Merkezin Öğrencileri ve Veliler de Yoğun İlgi Gösterdi. Boş Yer Kalmayan Salonda Basamaklar ve Koridorlardan Oyunu İzleyen Gençler, Arkadaşlarını Alkışlarıyla Destekledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tiyatronun Ardından Sahneye Çıkarak Yönetmen ve Oyuncularla Tek Tek Tokalaştı, Hepsini Ayrı Ayrı Tebrik Etti.

BEKLENTİLERİN ÇOK ÖTESİNDE BİR OYUN SAHNELENDİ
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tiyatro Kulübünü Tebrik Etti. Başkan Yazıcı, “Performans Sanatı Her Zaman En İyi İletişim Yöntemi ve Metodudur. Gerçekten Çok Güzel Hazırlanmışsınız. Sahnelerin Geçişi ve Replikleriniz Gerçekten Harikaydı. Beklentilerin Çok Ötesinde Bir Oyun Sahnelediniz. Başarılarınızın Devamını Diliyorum. Hepiniz Bir Profesyonel Gibiydiniz. Tebrik Ediyorum. Gençlerimizin Başarısı Takdire Şayandır. Ne Kadar Güzel Bir Ekibe Sahibiz. Tuzla Olarak Gurur Duyduk. Sanatın ve Kültürün Her Zaman Destekleyicisiyiz. Bundan Sonra da Ne Gerekiyorsa Yapmaya Devam Edeceğiz.” Dedi.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü Yönetmeni Muhammet Atalay da Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Atalay, “Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Gerçekten Bu Zamana Kadar Elinden Gelenin Fazlasını Yaptı. 6 Yıldır Bir Çok Tiyatro Eseri Sergiledik. Başkanımız Hiçbir Karşılık Beklemeden Maddi Manevi Tüm Desteğini Sonuna Kadar Verdi. Başkanımıza Teşekkür Ederiz” İfadesini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDA BAŞKASININ GÖZÜNDEN MUTLULUĞU ÖĞRENDİK

HIZLI YORUM YAP