DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

TUZLA BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ KURSİYERLERİ, YIL SONU SERGİSİNDE HÜNERLERİNİ SERGİLİYOR

Tuzla Belediyesi’nin Eğitim Birimlerinden Olan Bilgi Evleri, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Yıl Sonu Sergisi Düzenledi. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Yıl Sonu Sergisi’nin Açılışına Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Birim Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velileri Katıldı. Sergide Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin 5 Şubesinden 200 Öğrencinin Hobi ve El Sanatları Ürünleri İle Çizgi Roman Atölyesinde Yaptıkları Çizimler Yer Aldı. Sergide Kursiyerlerin Piyano Resitali İle Sanatsal Bir Başka Yeteneği de Konuklara Sahnelendi.

ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN CEVHERİNİ AÇIĞA ÇIKARIYORUZ

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ Vizyonuyla Çocuklar ve Gençlere Eğitim, Kültür, Sanat ve Sporda Her İmkanı Sağladığını Vurguladı. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin de Bu Kapsamda Hizmet Verdiğini Belirten Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, “Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ Vizyonuyla Çocuklarımız ve Gençlerimizin İçlerindeki Cevherleri Açığa Çıkarmak Adına Onlara Fırsat Sunuyoruz. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nde 5 Binin Üzerinde Öğrencimiz Eğitim Alıyor ve Onlarla Sürekli İrtibat Halindeyiz. Bilgi Evlerimizde 20’den Fazla Kulüp Açarak Çocuklarımıza Yeteneklerini Ortaya Çıkarma ve Geliştirme Fırsatı Sunduk. Onlar da İçlerindeki Cevherleri Açığa Çıkardılar. Öğrencilerimize ve Onlara Emek Veren Öğretmenlerimize Sanatçılarımıza Teşekkür Ediyorum. Onları Bu Yaşta Sanatla, Sporla, Kültürle Buluşturan, Güzel Alışkanlıklar Edinmelerini Sağlayan Anne, Babalara da Ayrıca Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Yıl Sonu Sergisi, 14 Haziran 2019 Cuma Gününe Kadar Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Gezilebilecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZLERİ’NDE KARNE HEYECANI YAŞANDI

HIZLI YORUM YAP