DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

TUZLA BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ, GÜFTE YARIŞMASIYLA YARIYIL KONSERİNDE BULUŞTU

Tuzla Belediyesi’nin Bilgi Evleri Tarafından Hazırlanan “Güfte Yarışması ve Yarıyıl Konseri” İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirildi. Programa Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Birim Müdürleri, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Öğrencileri, Veliler ve Öğretmenler Katıldı.

8-14 Yaş Aralığındaki 487 Çocuğun Katıldığı “Bilgi Evimiz” Konulu Güfte Yarışmasında Dereceye Girenler de Programda Ödüllendirildi. Yarışmada İki Eser Dereceye Girmeye Hak Kazandı. Güfte Yarışmasında Tuzla Belediyesi Mimarsinan Bilgi Evi Öğrencisi Helin Uşen “Bilgi Evleri” Tuzla Belediyesi Aydınlı Bilgi Evi Öğrencisi Sıla İnal “Bilginin İzinde” Adlı Güftesi İle Ödüle Layık Görüldü.

Dereceye Girerek İkinci Olan Sıla İnal’a Bisiklet, Birinci Olan Helin Uşen’e Hediyesi Olan Diz Üstü Bilgisayarı Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada Tarafından Verdi.

TUZLA BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ KOROSU’NDAN YARIYIL KONSERİ

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Öğrencilerinden Oluşan Koro da Şef Fatma Şahin Aydoğan Yönetiminde Türkülerle Bezeli Harika Bir Repertuarla Seyredenlere Müzik Ziyafeti Sundu. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Çocuk Korosu, “Yarıyıl Konseri”nde Korist ve Solistlerin Seslendirdiği Rumeli ve Anadolu’muzun Farklı Yörelerinden Derlenen Türküler, Dinleyenlerden Büyük Beğeni Aldı.

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Programda Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eğitime Verdiği Desteği Çok Güzel Bir Sonucuyla Daha Beraber Olduklarını Söyledi. Özcan, “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’nın Çocuklarımıza ve Gençlerimize Verdiği İmkan, Sunduğu Fırsatların Sonuçlarını Görüyoruz. Fırsat Verildiği Zaman Çocuklarımızın, Gençlerimizin Neler Ortaya Koyabileceğini Hep Beraber Görmüş Olduk. Tüm Çocuklarımıza, Gençlerimize ve Çalışma Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL BEYEFENDİSİ MEVLÜT UYSAL, TUZLA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

HIZLI YORUM YAP