DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

TUZLA BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ BAHAR FESTİVALİ DÜZENLEDİ

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Bahar Festivali, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin İçmeler, Aydınlı, Mimar Sinan, Orhanlı ve Yayla Mahallesi Şubeleri Tarafından Hazırlanıp Sahnelenen Festivale Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Öğretmenler, Kursiyerler ve Veliler Katıldı.

4.887 Öğrencinin Etüt Dersleri İle Birlikte Bağlama, Gitar, Resim, Tiyatro, Halk Oyunları, Koro Gibi Sanat Branşlarının Yanı Sıra Akıl Oyunları, Satranç, Taş Boyama, Origami  (Kağıt Katlama Sanatı) Gibi Pek Çok Atölye Çalışmalarını Ücretsiz Sunan Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Festivalde 1 Yıllık Emeğin Karşılığını Sahneye Taşıma Fırsatı Buldu. Festivalde Gösteriler ve Sahne Sanatlarında 220 Kursiyer Görev Aldı.

AYDINLI BİLGİ EVLERİ, BAŞKAN YAZICI’YA İTHAFEN RAP ŞARKI SÖYLEDİ

Festival Alanında Kurulan Çadırlarda Takı Tasarım, Origami, Akıl ve Zeka Oyunları, Taş Boyama, Resim, Ebru, Sokak Oyunları ve Bilim Deney Atölyelerinde Eğlenceli Etkinlikler Düzenlendi.

Kareoke İle Şarkılar Söyleyen Çocuklar, Tuzla Belediyesi Spor Okulları Kursiyerlerinin Kick Boks ve İllüzyon Gösterisini Keyifle İzledi. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin 50 Kursiyerinin Farklı Yörelerden Hazırladığı Halk Oyunları Gösterileri, Gitar ve Türk Halk Müziği Konserleri, Jimnastik Grubunun Gösterileri İlgiyle Takip Edildi.

Tuzla Belediyesi Aydınlı Bilgi Evi Öğrencileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya İthafen Yazdıkları Bilgi Evleri’ni Anlatan Bir Şarkıyı Rap Tarzında Söylediler.

Mimar Sinan Bilgi Evleri Kursiyerlerinin Yeşilçam’ın Unutulmaz Sahnelerini İçeren  Konuşmalarını Oyunlaştırdıkları Sahne, Yayla Bilgi Evleri Kursiyerlerinin Hulahop Çemberi İle Hazırladıkları Gösteri, Unutulmaz Sanatçıların Nostaljik Şarkılarıyla Oluşan ‘Yıldızlar Geçidi’ Show Ve Orhanlı Bilgi Evleri’nin Mucit Kursiyerlerinin Deneyleri, Festivale Renk Katan Diğer Etkinlikleri Oluşturdu. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Bahar Festivali, Koordinatörler, Öğretmenler ve Öğrencilerden Oluşan Koronun Birlikte Söylediği “Tebessüm” Şarkısı İle Sona Erdi.

ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZİN BİREYSEL BECERİLERİNİ ORTAYA ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Festivalde Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nde Eğitimini Başarıyla Tamamlayan Kursiyerler Adına Temsili Olarak 10 Öğrenciye Sertifikalarını Verdi. Çocuklar ve Gençlerin Nitelikli, Donanımlı ve Faydalı Bireyler Olarak Yetişmesi İçin Eğitim Birimlerini Faaliyete Soktuklarını Belirten Başkan Yazıcı, “Biz Çocuklarımızın, Gençlerimizin Yetişmesi Açısından Sadece Rutin Belediyecilik Değil Sosyal ve Kültürel Belediyeciliğe Önem Veriyoruz. Çocuklarımızın ve Gençlerimizin Bireysel Becerilerini, Kabiliyetlerini Ortaya Çıkartabilecekleri Bir Ortam Oluşturabilmek İstiyoruz. Bunu Yaparken de Madde Bağımlılığı da Dahil Olmak Üzere Yanlış Alışkanlıkları Engellemek İstiyoruz. Çocuklarımızı ve Gençlerimizi Sporda, Sanatta veya Müzikte Kabiliyeti İle Mutlaka Meşgul Etmeye Çalışıyoruz. Bize İnanıp Güvenip Çocuklarını Eğitim Birimlerimize Emanet Eden Ailelerimiz İle Birlikte Çocuklarımıza ve Gençlerimize Her Zaman Sahip Çıkıyoruz, Geleceğe Hazırlıyoruz. Tuzla’da Yaptığımız Çok İş Var Ama Tuzla’yı Altın Kaplasak da Çocuklarımıza ve Gençlerimize Bir Şey Yapmıyorsak Anlamı Yoktur. Bunun İçin Gençlik=Gelecek Diyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ, “AH ŞU GENÇLER”İ SAHNELEDİ

HIZLI YORUM YAP