DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA BELEDİYESİ, “AFRİN OPERASYONU VE TÜRKİYE İÇİN ÖNEMİ” KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLEDİ

Tuzla Belediyesi, “Gündeme Dair” Söyleşi Programında Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar’ı Tuzla Halkıyla Buluşturdu. Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi’nde Düzenlenen “Afrin Operasyonu ve Türkiye İçin Önemi” Konulu Söyleşide Konuşan Mete Yarar, Zeytin Dalı Harekatı’nı, Afrin’deki Gelişmeleri, Bölge Ve Batılı Ülkelerin de Türkiye Üzerindeki Asıl Planlarını Anlattı.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı’nı Fotoğraf ve Videolarla Anlatan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Türkiye’nin Neden Afrin’de Olduğu Sorusunu Şu Şekilde Yanıtladı: “Biz Afrin’e Gitmek Zorunda Mıydık? Evet Zorundaydık. Bizi Savaşın İçine Çekmeye Çalışan Terör Örgütleri Var, O Zaman da Bunların Eğitmenleri Yabancıydı. Türkiye’deki Mayın Yerleri de Dahil Olmak Üzere Barikatların Yerlerini Yapan Adamlar da Yabancılardı. Türkiye “Ben Artık Kendi Topraklarıma Bu Teröristlerin Pis Ayaklarını Değdirmeyeceğim. Benim Askerime Artık Gidip Karakolda Pusu Kurmayacaklar, Patlama Yapmayacaklar. Teröristleri Oldukları Yerde Etkisiz Hale Getireceğim” Dedi. Türkiye Emniyeti Bu Tür Olayların Olmasına İzin Vermiyor, Kafalarını Kaldırmalarına Müsaade Etmiyor”

DARBECİLER 15 TEMMUZ’DA BAŞARILI OLSALARDI…

Terör Örgütlerinin Şu Ana Kadar Yaptığı Tünellerin 100 Kilometreyi Aştığını, Bunun Maliyetinin Terör Örgütü PKK Ve PYD Tarafından Karşılanamayacağını Vurgulayan Yarar, “PKK’nın Bu Tünelleri Yapmaya Parası da, Aklı da Yetmez. Yani TSK’nın Beton Delicilerinin Kabiliyetinin 2 Metre Olacağını Bileceksin ve Sen Bunu Tam da 2 Metre Yapacaksın. TSK’nın Geçebileceği Yerleri Bileceksin, Ona Göre de Donanım Yapacaksın. O Yüzden Bunun Adını Şöyle Koymak Lazım. Biz Afrin’e Gitmeden Önce Onlar Bize Geldi. Biz Afrin’de PKK İle Terör İle Mücadele Ediyoruz Ama Arkasındaki Yedi Düvelle de Savaşıyoruz. Biz Afrin’de Neden Vardık, Sorusunun Cevabı Aslında Biz Afrin’e Gitmeden Önce de Onlar Bize Geldi. 15 Temmuz’da da Geldiler. Eğer 15 Temmuz’da Başarılı Olsalardı İşte Bütün Bu Yığınaklar, Türkiye’nin İşgalinde Kullanılacaktı. Yaklaşık 35 Bin Terörist Sınırdan Girerek Hatay’ı Türkiye’den Koparmış ve Suriye’ye Katmış Olacaktı” İfadelerini Kullandı.

Türkiye’nin Sadece Terörle Mücadele Etmek İçin Afrin’de Olduğunu Ancak Bunun Yanı Sıra Suriye Üzerinden Türkiye’den Hesap Sormak İsteyenlerle De Hesaplaştığını Belirten Yarar, Türkiye’nin Artık Kendisine Kefen Biçene Mezarını Kaz Mesajını Verdiğini, Bunu Da Hem Fırat Kalkanı Hem de Zeytin Dalı Harekatı’nda Net Bir Şekilde Ortaya Koyduğunu Söyledi.

İYİLER ORGANİZE OLMAK ZORUNDA

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Konuşmasında Vatandaşların Sorularını da Yanıtladı. Hainlerin Yıllardır Süregelen İhanetlerinin Son Patlama Noktasının 15 Temmuz Darbe Girişimi Olduğunu Belirten Yarar, “Eskiden Yapılan Bütün Gizli Operasyonların Bilgileri Gazetelerde Yayınlanıyordu. Bunları Kim Söylüyordu. O Zamanlardan Başlayan Bir Süreç Bu. Son Dönemdeki Hainliklere Bakmayın, Bu Hainlikler Yılların Çalışmasıdır. En Son Patlama Noktasıdır 15 Temmuz. Darbe Yapmak İçin Değil, Ülkeyi Yıkmak İçin Yapıldı. Bunun Sonucunda Bir Ülke Kalmayacaktı. Ne Devlet, Ne Vatan, Ne Namus, Ne Şeref, Ne de Çocuklarınızın Bir Evi Olacaktı. Bu Hainlik Bitmeyecek Ancak Kendi İçimizdeki İnsanların Sesinin Yüksek Çıkması Onları Susturdu. Geçmişte Onların Sayısı Gene Azdı Ama Biz Konuşmuyorduk. Savunma Sanayimizi Engelleyecek Olan Pek Çok Ajan Vardı. Hala Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olamamış İnsanlar Var Aramızda. Bunu da Kabul Edelim. Bu Süreci Atlatmanın En Önemli Yollarından Birisi Yapanla Yapmayanın Sizler Tarafından Ayrılmasıdır. Kötüler Çok Güzel Organize Olurlar, İyiler Maalesef Bunu Yapamazlar Çünkü Onların Adı Bu Yüzden Organize Suç Örgütleridir. Az Miktardaki Kötü Maalesef Çoğunluk Olan İyiye Zulüm Ederler. İyiler Organize Olmak Zorunda” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ, ÇALIŞAN KADINLARA ‘BİLGİ’ HEDİYE ETTİ

HIZLI YORUM YAP