DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

TUZLA BELEDİYESİ 4. SOKAK OYUNLARI OLİMPİYATLARI ÖDÜLLERİ, 23 NİSAN’DA SAHİPLERİNİ BULDU

Tuzla Belediyesi’nin Geleneksel Hale Getirdiği 4. Sokak Oyunları Olimpiyatları, 4 Nisan 2019 Perşembe Günü Mevlana İlkokulu’nda Başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Çocukları Unutulmaya Yüz Tutan ve Kültürümüzden İzler Taşıyan Sokak Oyunları İle Tanıştırmak İçin Düzenlediği Sokak Oyunları Olimpiyatları, 24 İlkokuldan Onlarca Öğrencinin Katılımıyla Gerçekleştirildi. Sokak Oyunları Olimpiyatları’nda Yakan Top, Dokuz Taş, Mendil Kapmaca, Top Sektirme, Ebe Tura, Misket, Sek Sek, Sandalye Kapmaca, Tavşan Kaç ve İp Atlama Gibi Birbirinden Güzel Sokak Oyunlarını Oynayan Tuzlalı Çocuklar, Final Maçlarını Tuzla Belediyesi Tarafından Düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Gerçekleştirdi.

Tuzla Belediyesi 4. Sokak Oyunları Olimpiyatları’nda Finale Kalan Takımlar, 23 Nisan 2019 Salı Günü Türkiye’nin En Fonksiyonel Parkı Olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Dereceye Girmek İçin Yarıştı. Öğrencilerin Renkli Mücadelesini Velileri ve Arkadaşları da Heyecanla Takip Etti.

ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM GÜNÜ YAŞIYORUZ

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Selamını İletti. Özcan, “Çok Kalabalık Bir Katılımla Çok Güzel Bir Bayram Günü Yaşıyoruz. Çocuklarımız Çok Mutlu Oldular, Çok Güzel Yarıştılar. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Dereceye Giren Okulların Öğrencilerine Çok Güzel Hediyeler Gönderdi. Yarışan Bütün Öğrencilerimizi Tebrik Ediyorum.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Hep Birlikte Kutluyoruz” Dedi.

Tuzla Belediyesi 4. Sokak Oyunları Olimpiyatları’nda Birinci Olan Osmangazi İlkokulu Öğrencilerine Bisiklet, İkinci Olan Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu ve Ortaokulu Öğrencilerine Fotoğraf Makinesi, Üçüncü Olan Oruç Reis İlkokulu Öğrencilerine Madalya, Top ve Eşofman Takımı Hediye Edildi. Tuzla Belediyesi 4. Sokak Oyunları Olimpiyatları’nda Dereceye Giren Okulların Ödülleri Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada Tarafından Verildi.

TUZLA BELEDİYESİ 4. SOKAK OYUNLARI OLİMPİYATLARI DERECEYE GİREN OKULLAR VE ÖĞRENCİLER

1.OSMANGAZİ İLKOKULU

Batuhan Gündoğdu

Muhammet Fidan

Azra Yamak

Ayşe Kısa

Asya Önal

Alperen Gündüz

2.EMLAK KONUT CEMİL MERİÇ İLKOKULU

Elif İdil Şener

Yaren Gökfidan

Rabia Mina Kuntoğlu

Miraç Furkan Tokgöz

Arda Melih Bilgili

Ali Yalçın Güneş

3.TOKİ ORUÇ REİS İLKOKULU

Yaren Şalcı

Hümeyra Cüce

Ömür Sahra Koç

Muhammet Kıvanç Korkmaz

Muhammet Yiğit Arslan

Furkan Ashi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI

HIZLI YORUM YAP