DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA BELEDİYESİ 3. DEĞERLER AKADEMİSİ LİDERİ, BOSNA HERSEK TURU İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi’nde 8-14 Yaş Aralığındaki 120 Öğrenciden Oluşan 17 Grup, 5 Ay Süren Programda İyilik Yapmak İçin Yarıştı. 4 Ay Eğitim ve Etkinlikler, 1 Ay Proje Uygulaması Yapılan Değerler Akademisi’nde Değerler Eğitimi, Proje Eğitimleri, Sosyal Medya Eğitimleri, Etkinlikler ve Yarışmalar Yapıldı. Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi’nde Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Öğrencileri İle 10 Hafta Boyunca Her Cuma Günü Yapılan Toplantılarda Selamlaşma, Barış, Sevgi, Şefkat, Sorumluluk, Gayret, Affetme, Bağışlama, Şükür, Kanaat ve Alçakgönüllülük Erdemleri İşlendi. Akademiye Katılan Çocuklar, İnsanlık, Doğa ve Doğada Yaşayan Canlılar İçin Birbirinden Güzel ve Faydalı Projelerini Uyguladı. Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi’ne Katılan Öğrenciler Temel İnsani Değerlerini Kazanırken Yerli, Milli ve Manevi Değerlerini Bilen, Düşünen ve Sorgulayan Bireyler Olma Yolunda Projelerini Tamamladı.

ÖĞRENCİLER, SAHNEDE DEĞERLER AKADEMİSİ’Nİ ANLATTI

Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi’nin Kapanış ve Ödül Programı, İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirildi. Akademiye Katılan Çocuklar ve Ailelerinin Yoğun İlgi Gösterdiği Program, Saygı Duruşu ve Ardından İstiklal Marşı’mızın Okunmasıyla Başladı. Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi’nde Yapılan Faaliyetler, “Değerler Akademimiz Hayat Buluyor” Adlı Tanıtım Filminde Gösterildi. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin 5 Şubesindeki Kursiyerlerden Oluşan Bağlama Grubu, Farklı Yörelerden Türküleri Birlikte Seslendirdi.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Öğrencisi Rana Çalı, Bayrak Şiirini Seslendirdi. Dursun Ali Erzincanlı’nın 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Ömer Halisdemir Anısına Yazdığı “30 Kurşun” Şiirini de Onur Çalışıcı Seslendirdi.

Tuzla Belediyesi İçmeler Bilgi Evi Öğrencileri “Değerler Akademisi Nasıl Hayat Buluyor” Konusunu Slayt Gösterisi ve Erdemleri Anlatan Koreografi İle Sahneledi.

AKADEMİNİN LİDER EKİBİ BOSNA HERSEK TURU İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi’nde 1. Olan “Grup Sinerji” Bosna Hersek Turu İle Ödüllendirildi. Akademiyi 2. Sırada Bitiren “Güçlü Bağlar” Gap Turu, 3. Sırada Yer Alan “İsimsizler Grubu” İse Konya Turu İle Ödüllendirildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Ödüllerini Ekiplere Veren Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, “Bizi Ayakta Tutan, Bizi Biz Yapan Değerlerimiz, Bizi Birbirimize Yakınlaştırıyor. İnsan Olmamızın Farkına Vardırıyor. Eğitim Birimlerimizin Her Birinde İyilikle Alakalı Bir Çok Proje Yaparak İyiliği Ön Plana Çıkartıyoruz. Bu Projenin de Ana Temasını İyilik Oluşturuyor. İyilik Yapmaktan Vazgeçmeyin. Bizlere Bu İmkanı Sağlayan Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyoruz. Akademiye Katılan Tüm Öğrencilerimizi Kutluyoruz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI, ŞİLE BELEDİYESİ 2. KİTAP FESTİVALİ’NDE ESERLERİNİ İMZALADI

HIZLI YORUM YAP