DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA BELEDİYESİ 2. GENÇ GÖNÜLLÜLER LİGİ ŞAMPİYONU, İSPANYA GEZİSİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tuzla Belediyesi Tarafından Düzenlenen ve Liseli Gençlerin Ekipler Halinde Katıldığı Genç Gönüllüler Ligi, İyilikte Yarışan Gençleri Geziler ve Hediyeler İle Ödüllendiriyor. Tuzla’da Yaptıkları İyiliklerle Yarışan Gençler, Hem Sosyal Yönden Güçlü Bireyler Hem de Toplumsal Faydaları İle Kendilerini Geliştiriyor, Kazandıkları Ödüller İle İlkleri Yaşıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bu Yıl İkincisi Düzenlenen Lige Katılan Tüm Takımlara ViaSea Yıllık Kart Hediyesi Verdi. İlk 10 Takıma Dizüstü Bilgisayar Hediye Edilen Ligde 2. Olan “Dört Halife” Takımı Karadeniz Turu, 3. Olan “Bir Umuduz İnsanlığa” Takımı Kapadokya Turu, Jüri Özel Ödülünü Kazanan Adalet Birliği, Bir Nebze Tebessüm ve Umut İşçileri Takımları da GAP Turu İle Ödüllendirildi. Tuzla Belediyesi 2. Genç Gönüllüler Ligi’nde Birinci Olan Sosyal Tayfa Ekibi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tarafından İspanya Gezisiyle Ödüllendirildi.

SOSYAL TAYFA EKİBİ, İSPANYA DÖNÜŞÜ BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU
Sosyal Tayfa Ekibi, Eğitimcilerle Birlikte 1 Hafta Süren Turda Hem Endülüs İslam Medeniyeti Hem de İspanya Kültürünün İzlerini Yakından Tanıyarak Genç Yaşta Büyük Bir Kültür Birikimine Sahip Oldu. İspanya’nın Güneyindeki Cebeli Tarık Boğazı’na En Yakın Kentlerinden Malaga İle Başlayan Kültür Turu, Sevilya, Granada, Cordoba Gibi İslam Medeniyetinin En Çok Hakim Olduğu ve Birçok Tarihi Eseri Barındıran Şehirlerle Devam Etti. Gençler, Dünya Kültür Mirası Tarafından da Korunan El- Hamra Sarayı ve Cordoba Kurtuba Camii Gibi Muhteşem Yapıları da Gezdi. Ekip, Daha Sonra İspanya’nın Kuzeyinde Murcia, Alicante ve Valencia Gibi İspanya Kentlerini Gezdiler. Sosyal Tayfa Ekibinin Turu, Barcelona Gezisiyle Sona Erdi. Sosyal Tayfa Ekibi, İspanya Gezisinde Profesyonel Rehberler Eşliğinde Pablo Picasso, Salvador Dali, Antoni Gaudi Gibi Dünyaca Ünlü Sanatçıların Eserlerini, Müzelerini ve İspanya’nın Bir Çok Tarihi Saray, Bina, Sokak, Kale, Kilise, Katedral Gibi Eserlerini de Görme Fırsatı Yakaladı.
Sosyal Tayfa Ekibi Yurda Dönüşte Ayaklarının Tozuyla Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı Ziyaret Ederek Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI VE EŞİ, ÇOCUKLARLA GÖNÜL GÖNÜLE

HIZLI YORUM YAP