DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA BELEDİYE MECLİSİ’NDE YENİ DÖNEM

Tuzla Belediye Meclisi, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin Ardından İlk Toplantısını 9 Nisan 2019 Salı Günü Tuzla Belediyesi Meclis Salonu’nda Gerçekleştirdi. Seçim Sonuçlarına Göre Tuzla Belediye Meclisi’nin Yeni Döneminde 20 AK Partili, 2 Mhp’li ve 15 Chp’li Olmak Üzere 37 Belediye Meclis Üyesi Göreve Seçildi. Tüm Belediye Meclis Üyeleri’nin Katıldığı Toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız’ın Okunmasıyla Başladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Başkanlığında Gerçekleştirilen Toplantıda Meclisin En Genç 2 Üyesi Ak Partili Barış Cin ve Seyit Ahmet Şahin, Meclis Organlarının Seçimlerine Kadar Divan Katibi Üyeliği Görevinde Bulundu.

TUZLA HALKINA KARŞI YÜKÜMLÜLÜĞÜMÜZ VAR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yeni Dönemin Dünyaya Ayak Uyduran Bir Belediyecilik Dönemi Olacağına Değindi. Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de Bu Sorumluluğu Taşıdığını Belirten Başkan Yazıcı, “Sizlere Başarılar Diliyorum. Tuzla Halkı Adına Seçilmiş Olan Bütün Arkadaşlarımızla Hep Birlikte İnşallah Tuzla Halkına En Güzel Hizmeti Üretebilmek, Değişen ve Gelişen Dünyada İnsanı Merkeze Koyan ve Bunu Sağlayan Yerel Yönetim Anlayışıyla Önemli Bir Görev Üstlenmiş Bulunmaktayız. Tuzla Halkına Karşı Yükümlülüğümüz Var. Belediye Meclisi, Encümen ve Belediye Başkanlığı Olarak Belirtilen Yerel Yönetim Organlarında Çok Önemli Bir Görevi ve Misyonu Üstlenmiş Bulunmaktasınız.

Ben Bu Açıdan Tuzla Halkı ve Sizlerin Adına Güzel Hizmetlerin Yapılabilmesi ve Güzel İşlerin Ortaya Konulabilmesini Allah’tan Diliyorum. Bu Dönemde Özellikle de Yerel Yönetimlerin Gün Geçtikçe Artan Değeri ve Önemi Açısından Bakıldığında Halkımıza Rutin Belediyecilik Hizmetinin Çok Ötesinde Çok Önemli Bir Metropolde Yaşamanın Gerekliliğini Ortaya Koyacak Hizmetleri Sunacağız. Çağdaş Yaşamın Gerektirdiği Gelişmiş Teknolojiler de Dahil Olmak Üzere Bir Çok Konuda İnsanlarımızın İhtiyaçlarının Dünya İle Adaptasyonuna Ayak Uydurabilmek Açısından Hepimizin Üzerine Düşen Çok Önemli Görevler Var. Kurumsal, Toplumsal ve Kentsel Gelişim Açısından İnşallah Hep Beraber Güzel Hizmetler Yapmak Nasip Olur. Yeni Meclisimizin Tuzlamız, İstanbul ve Ülkemiz İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum” Dedi.

MECLİS BAŞKAN VEKİLLERİ, YENİ DÖNEMLE İLGİLİ TEMENNİLERİNİ DİLE GETİRDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Ardından Partilerin Grup Başkan Vekilleri Yeni Dönemle İlgili Temennilerini Dile Getirdi.

Chp Grup Başkan Vekili Düzgün Acar, “Hepimiz Çok Önemli Bir Süreçten, Maratondan Geçtik. Hepimiz Birlikte Gayret Sarf Ederek Bugün Tuzla Halkının Teveccühü İle Meclis Salonunda Bulunmaktayız. Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Sayın Şadi Yazıcı Belediye Başkanımız Olarak Seçilmiştir. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi Adına Muhalefet Olarak Görevlendirilmiş Bulunmaktayız. Vatandaşımızın İradesi Hepimizin Başı Gözü Üstünedir, Vatandaşın Tercihine Hepimiz Saygı Duymak Zorundayız” Dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Tülay Kalav, “Önümüzdeki Süreçte Tuzlamız Adına Bundan Önce Olduğu Gibi Bundan Sonra da Güzel İşlere İmza Atacağımıza İnanıyorum. Hep Beraber Birlik ve Beraberlik İçerisinde Tuzlamız İçin, Memleketimiz İçin Ne Gerekiyorsa Durmadan Çalışacağız. Her Birinizi Ayrı Ayrı Tebrik Ediyorum, Memleketimiz İçin de Hayırlı Sonuçlar Olmasını Temenni Ediyorum” Şeklinde Konuştu.

Mhp Grup Başkan Vekili Volkan Beşiroğlu da Konuşmasında “31 Mart 2019 Tarihinde Yapılmış Olan Yerel İdareler Seçimlerinin Tuzlamız, İstanbulumuz ve Memleketimize Hayırlı Olmasını Diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Cumhur İttifakı Ruhu Türkiye’nin Dört Bir Yanında Olduğu Gibi Tuzla Meclisi’nde de Devam Etmektedir. Bizlerle Birlikte Seçilen Yeni Meclis Üyesi Arkadaşlarımıza Başarılar Diliyorum.” İfadesini Kullandı.

Tuzla Belediye Meclis Üyeleri

Ak Parti Grubu

1- Güven Yiğit

2- İbrahim Nazmi İş

3- Türel Ağyol

4- Ali Cihan Sevilmiş

5- Tülay Kalav

6- İskender Karakaya

7- Murat Kant

8- Hakan Yıldızcı

9- Tuncay Şenol

10- Barış Cin

11- Nurhan Erdem

12- Bahrem Kuruağaç

13- Cevdet Alemin

14- Seyit Ahmet Şahin

15- Köksal Yüzbaşıoğulları

16- Hüseyin Usta

17- Bilal Çalışıcı

18- Erkan Hancı

19- Ahmet Çabuk

20- Mahmut Kadder

CHP Grubu

1- Ülkü Sakalar

2- Düzgün Acar

3- Akın Gürkan

4- Yasemin Kazan

5- Barış Birtan Gündüz

6- Kenan Albayrak

7- Halil Kütük

8- Mustafa Sevim

9- Rıza Çalasın

10- Olgun Çelik

11- Serkan Tay

12- Hakan Tunçtürk

13- Fuat Sevim

14- Celal Candere

15- Selçuk Taşcı

MHP Grubu

1- Volkan Beşiroğlu

2- Ferhat Altunkaynak

TUZLA BELEDİYE MECLİSİ GÖREV DAĞILIMI

Tuzla Belediye Meclisi’nin Yeni Döneminde Meclis Komisyonları ve Encümen Üyelikleri Seçimleri Gizli Oyla Seçildi. Seçimler Sonucu Yeni Görev Dağılımı Şu Şekilde Oluştu.

MECLİS 1. VE 2. BAŞKAN VEKİLİ

Murat Kant

Türel Ağyol

MECLİS DİVAN KATİPLİĞİ

Barış Cin

Erkan Hancı

Nurhan Erdem (Yedek)

Seyit Ahmet Şahin (Yedek)

ENCÜMEN ÜYELERİ

İbrahim Nazmi İş

Köksal Yüzbaşıoğulları

Hüseyin Usta

İMAR KOMİSYONU

İskender Karakaya

Bahrem Kuruağaç

Hakan Yıldızcı

Barış Birtan Gündüz

Kenan Albayrak

HUKUK VE TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU

Güven Yiğit

Bilal Çalışıcı

Seyit Ahmet Şahin

Ülkü Sakalar

Akın Gürkan

BÜTÇE VE KESİN HESAP TETKİK KOMİSYONU

Ahmet Çabuk

Cevdet Alemin

Ali Cihan Sevilmiş

Rıza Çalasın

Yasemin Kazan

ÇEVRE, SAĞLIK VE ULAŞIM KOMİSYONU

Tuncay Şenol

Mahmut Kadder

Erkan Hancı

Celal Candere

Fuat Sevim

KADIN VE AİLE KOMİSYONU

Nurhan Erdem

Hakan Yıldızcı

Ferhat Altunkaynak

Halil Kütük

Selçuk Taşçı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÖNÜLLERİN ADAMI BAŞKAN YAZICI’DAN DEV SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ

HIZLI YORUM YAP