DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA, AV.ŞEYMA DÖĞÜCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av.Şeyma Döğücü Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Ekibiyle Tuzla’da Girmedik Ev Çalmadık Kapı Bırakmadı Yaptıkları Ziyaretlerde Hanımların Yoğun İlgisiyle Karşılaşan Döğücü Gönüllerde Yer Aldı.

İlk Ziyaretini Türkkaş Yemek Fabrikasında Çalışan Hanımlara Yapan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av.Şeyma Döğücü Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Yaptıkları Konuşmada 24 Haziran Seçimlerin Önemine Değinerek Destek İstedi. Burada Bazı Hanımların Sorularına da Cevaplayan Başkan Döğücü Taleplerini de Not Ederek Teşekkür Ederek Yönetim Kurulunu da Ziyaret Ederek Fabrikadan Ayrıldı.

Fabrika Ziyaretinin Ardından Mimarsinan Mahallesi ve Şifa Mahallesi Sakinlerinde Bazı Evlere Çatkapı Ziyaretler Yapan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av.Şeyma Döğücü Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Burada Ailelerle Görüşerek Destek İstedi Mahallede Toplanan Çocuklarında Gönüllerine Giren Başkan Döğücü Kızlara Bebek Erkek Çocuklara Oyuncuklar Balonlar ve Çikolata Dağıtarak Onlarla Yakından İlgilendi. Planda Olmayan Bir Evin Balkonundan Yapılan Davete de Katılarak Hanede Dünyaya Gelen Bebeği Severek Aileyi Tebrik Etti.

Şifa Mimarsinan Mahallesinde Ziyaretlerine Tuzla Belediyesini Ev Sahipliğinde Düzenlenen Sokak İftarına Katılarak Devam Eden  AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av.Şeyma Döğücü Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Burada Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Birlikte Masaları Tek Tek Ziyaret Ederek Hayırlı Ramazanlar Dileklerini İletti.

Günün İftarından Tuzla’da Bulunan Okulların Okul Aile Birlik Başkan ve Yöneticilerinden Oluşan İftar Programına Katıldı. Burada Okul Yöneticilerine Seslenen Av.Şeyma Döğücü 24 Haziran Seçimlerin Önemine Değendi. Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı da Tüm Masaları Tek Tek Dolaşarak Karşılamaya Gelemedim Yanınıza Gelerek Hoşgeldiniz Demek İstedim Diyerek Tüm Masalarda Misafirlerle Fotoğraflar Çektirdi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av.Şeyma Döğücü Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı İftar Sonrası Ziyaretleri Kapsamında Tuzla Gümüşhaneliler Derneğinin Hanım Kollarının Çay Davetine Katılarak Burada Gümüşhaneli Hanımlarla Hasbihal Eden Başkan Döğücü Hanımlarla Hatıra Fotoğrafları Çekinerek Ayrılırken Dernek Eski Başkanı Yeni Federasyon Başkanı Cevdet Alemine ve Yeni Dernek Başkanına Hayırlı Olsun Dileklerini İlerek Yaşlı Bir Amcanın Kızım Bu Seçim Çok Önemli Daha Çok Çalışarak Recep Tayyip Erdoğan’ı Yalnız Bırakmayın Sözlerine Dualarına Teşekkür Ederek Elini Öperek Cevap Verdi.

Yapmış Olduğu Ziyaretlerin Devamında Gece Yarısı Şifa Mahallesinde Bulunan Kardeşler Cafenin Botanik Bahçesinde Toplanan Mahalle Hanımlarına Seslenen Başkan Döğücü Vakit Türkiye Vakti Yaparsa AK Parti Yaparak Sözleriyle Destek İstedi. Burada Hanımlarla Hasbihal Etti Programın Sonunda da Hepsiyle Hatıra Fotoğrafı Çektirdi.

Gecenin Yarısından Sonra Vakit Sahura Doğru Yol Alırken Tuzla Sahilinde Bulunan AK Noktayı AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Gülten Durdu ve Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı İle Birlikte Ziyaret Eden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av.Şeyma Döğücü AK Noktanın Gençleriyle Hasbihal Etti Hatıra Fotoğrafları Çektirerek Tuzla Ülkü Ocakların Otagını Ziyaret Ederek Ocak Başkanı Kerim Cebeci İle Sohbet Etti Çayını İçti.

Velhasıl Kelam Av.Şeyma Döğücü Hanımın Tuzla Ziyaretlerini Sonuna Kadar Takip Eden Bir Gazeteci Olarak Her Gittiği Mekan da Sevgiyle Her Çaldığı Kapıda Muhabbetle Karşılanan Av.Şeyma Döğücü Hanımefendiye Milletin Vekilliği Yapma Gayreti Çok Yakıştı Yolunuz Açık Olsun Şeyma Başkan.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HORASANLILAR DERNEĞİNDEN DEVİR TESLİM TÖRENİYLE İFTAR YEMEĞİ

HIZLI YORUM YAP