DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA AK PARTİ’NİN ÖNCÜ NEFERLERİ KADINLARDIR, KADIN KOLLARIDIR

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanlığının Ev Sahipliğinde Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Düzenlenen VEFA Yemeğine AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Gülten Durdu, Kadın Kolları İl Yöneticisi Tuzla Koordinatörü Gönül İskender, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı ve Kurulduğu Günden Bugüne Kadın Kollarında Görev Almış Çok Sayıda Hanımefendi Katıldı.

AK PARTİ’NİN ÖNCÜ NEFERLERİ KADINLARIMIZDIR, KADIN KOLLARIMIZDIR “RECEP TAYYİP ERDOĞAN”
Protokol Konuşmalarında Kadın Kollarının Saha Çalışmalarında Önemli Görevler Düştüğü Belirtilirken 31 Mart 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Yerel Seçimin Önemine Vurgu Yapılarak Tüm Hanımların Saha Çalışmlarında Görev Almaları Mevcut Yönetime Destek Olmaları Her Seçim Gibi Yerel Seçimde de Yine Hanımların Katkılarıyla Yeni Zaferlere İmza Atılacağı İfade Edildi. Bugüne Kadar Görev Alan Hanımların Emeklerinden Dolayı Teşekkür Edilirken En Eski Emektarlara Protokol Tarafından Çiçek Verildi. Bir Önceki Dönem Kadın Kolları Başkanı ve Şimdiki Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı’ya da Çiçek Veridl. AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’nın Talebi Doğrultusunda Kadın Kollarında Görev Almış Tüm Hanımların Evlerine Çiçek Gönderilmesi de Kararlaştırıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yakın Zaman da İfade Ettiği AK Parti’nin Öncü Neferleri Kadınlarımızdır, Kadın Kollarımızdır. Evlere Girip En Gencinden En Yaşlısına Kadar Vatandaşlarımızla Görüşüp Onları AK Parti’ye Oy Vermeye İkna Edecek Olanlar Sizlersiniz. Kale İçeriden Fethedilir Sizler Sağlıktan Eğitime Ulaşımdan Altyapıya Kadar Ülkemizin ve İlçemiz Tuzla’nın Nereden Nereye Geldiğini Çok Daha İyi Biliyorsunuz. Kadınlarımız Tuzlamızın Başarı Hikayesinin En Yakın Şahitleridir İfade Edildi.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem’in Açılış Konuşmasıyla Başlayan Programda İlçe Başkanı Suat Durak da Yaptığı Selamlama Konuşmasının Ardından Alınan Karar Gereği Yine Sonlara Bırakılmadan Şikayet, Dilek, Temenni veya Öz Eleştiri İçin Konuşma isteyenlere Söz Verildi. Bazı Hanımlar Görev Aldıkları Süre İçerisinde Unutamadıkları Anılarını Paylaşarak Eski Günler Yad Edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AK PARTİ GENÇLİĞİ, GELECEĞE HAZIR

HIZLI YORUM YAP