DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA AK PARTİ’DEN DÜNYANIN İKİNCİ BÜYÜK HAYVAN BAKIM EVİNE ZİYARET

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Tuzla Koordinatörü Gülten Durdu AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dünyanın İkinci Büyük Hayvan Bakımevi’nin Ziyaretinde Veteriner Müdürü Metin Fidan İle Merkezi Gezerek, Buradaki Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Yaptığı Açıklamada, Hayvan Hakları Kanunu’nun AK Parti Hükümetleri Döneminde Çıktığını Hatırlattı. Hayvanlara Yapılan Şiddetin İnsanlık Suçu Olduğunu Vurgulayan Durak, Zaman Zaman Sosyal Medyada Görüyoruz. Hayvanlara Çok Kötü Muameleler Yapılıyor. Bu Tür Şeyleri Hiçbir Zaman Tasvip Etmiyoruz. Bu Bir İnsanlık Suçudur. Hayvanlara Çok Canice Yapılan Bu Muameleleri Kınıyoruz.

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Tuzla Koordinatörü Gülten Durdu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Bugün de İstedik ki Hem Hayvan Haklarını Bir Kez Daha İnsanlarımıza Hatırlatalım, Hem de İBB ve Tuzla Belediyemizin Sokak Hayvanları İçin Yapmış Olduğu Bakımevini Vatandaşlarımıza Hatırlatalım. Bakımevine Gelen Vatandaşların Hayvanlara Yönelik Dostluğunun Arttırılmasına Yönelik Faaliyetler İle İstenilen Sahipsiz Hayvanların Sahiplenme Çalışmalarının da Yapıldığını 202 Dönümde Yapılan Tepeören Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ne Bir Hayvan Geldiğinde Yaralıysa Tedavisinin, Kırıkları Varsa Platin Takmaya Kadar Ameliyatların Yapıldığını, Hatta Diş Tedavilerinin Bile Yapılabildiğini Anlatan Durak Bu Hayvanların Daha Sonra Çip Takılarak Alındığı Yere Bırakıldığını İfade Eden Başkan Durak Bakımevinde Bizi Bilgilendiren Veteriner Müdürü Metin Fidan’a da Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAATLER GERİ ALINACAK MI? KARAR AÇIKLANDI

HIZLI YORUM YAP