DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA AK PARTİ’DE SKM İLK TOPLANTISINI YAPTI

Nisan Ayında Yapılacak Referandum Öncesi Seçimin Tüm Koordinasyonunu Sağlamak Üzere Oluşturulan AK Parti Tuzla İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi İlk Toplantısını SKM Başkanı Erdoğan Aydın Başkanlığında Parti Binasında Gerçekleştirdi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Teşkilat Başkanı Murat Ergenç Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Çetin Seçim İşleri Başkanı Talha Tayfur Tanıtım Medya Başkanı Osman Aydın  Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Mali ve İdari İşler Başkanı Murat Küfüdür Sekreterya Başkanı Bahar Küçük  Oluşan İcra Kurulu İlk Toplantısını SKM Başkanı Erdoğan Aydın Başkanlığında İlk Toplantısında Önemli Kararlar Aldı.

Tüm SKM İcra Üyelerinin Katıldığı Toplantıda Süreç İçerisinde Yapılması Planlanan Çalışmalar Hakkında İstişare ve Değerlendirme Yapıldı. Toplantı Sonrası AK Parti Tuzla İlçe SKM Başkanı Erdoğan Aydın Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Şunları İfade Etti. Kuruluşumuzdan Bugüne Kadar Girmiş Olduğumuz Tüm Seçimler Partimiz İçinde Halkımız İçinde Çok Büyük Önemler Arz Etmektedir. Fakat Nisan Ayında Yapılacak Referandum Seçimleri Sadece AK Parti Veya Belirli Bir Kesimin Seçimi Kesinlikle Değil bizatihi Aziz Milletimizin Tamamını İlgilendiren Çok Önemli Bir Seçimdir. Bunu Kısaca İfade Etmek Gerekirse Cumhuriyet Tarihimiz Boyunca Koalisyon Dönemlerinde Ülkemizin İlerleme Oranları ve Yaşanan Krizlerin Faturası Milletimizin Tamamının Çok Ciddi Zararlar Gördüğü Süreçler Olmuştur. Bu Süreçlerin Tekrar Tekrar Yaşanmaması İçin Dünyada Söz Sahibi Lider ve Büyük Bir Ülke Olmak İçin Cumhurbaşkanlığı Sistemi Ülkemizin Bulunduğu Ortamda Olmazsa Olmazı Konumundadır. Bizler de AK Parti Olarak Bu Anayasal Değişiklik Paketine Gönülden EVET Diyor ve Bu Yönde Çalışmalarımızı Sonuna Kadar Büyük Bir Aşk ve Azimle Sürdüreceğimizi İfade Etmek İstiyorum Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ BAKIN NE YAPTI?

HIZLI YORUM YAP