DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA AK PARTİ MUHTARLARI UNUTMADI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak’ın Şehir Dışında Olması Nedeniyle Tuzla Muhtarlarıyla Bir Gün Sonra Kahvaltı da Bir Araya Gelen Başkan Durak Muhtarları Unutmadığını İfade Etti. Vatandaş ve Devlet Arasında Köprü Olabilen Halka Hizmeti Hak’ka Hizmet Düsturu Gören Fedakar ve Cefakar Muhtarlarımız Bizim İçin Kıymetlidir Toplum İçin Kıymetlidir İfadesini Kullandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü Münasebeti İle Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Düzenlenen AK Parti Tuzla İlçe Yöneticileri Tuzla’da Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldiler. Tuzla’nın Sorunlarının Konuşularak Çözümler Hakkında Neler Yapabileceğinin İstişare Edildiği Programa AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İlçe Yöneticileri ve Bürokratlar Katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma Yaptığı Konuşmada Muhtarlar Çok Önemli Bir Görevi İcraa Ediyorlar. Muhtarlık Müesesi Kültürümüzün ve Toplumsal Hayatımızın Önemli Yapı Taşlarından Biridir ve Yerel Demokrasinin En Eski Örneğini Temsil Eder Dedi. Uçma; Vatandaşlarımızın Dertlerine Tasalarına Sevinçlerine ve Mutluluklarına Ortak Olan Beklentilerini ve İhtiyaçlarını Devletimize İletme Noktasında Etkin Rol Oynayan Muhtarlarımız Devletle Milletin Bütünleşmesinin Temel Harcını Oluşturmaktadır. Muhtarlarımız ve Muhtarlık Müessesesinin İhtiyaçları İle Karşılaştıkları Sorunlar ve Bu Sorunlara Yönelik Çözüm Önerilerine Yönelik Çalışmaların Yürütülmesi Amacıyla 19 Ekim Muhtarlar Günü Olarak Belirlenmiştir Gününüz Kutlu Olsun Dedi.

Bürokatlarla da İstişare Eden Uçma Muhtarların Sorularını da Cevapladı. İski İETT ve Ayadeş Problemlerinin Ele Alındığı Toplantında Çıkan Sonuçta Yakın Zaman Bu Birimlerin Müdürlerin Katıldığı Toplantıda Bire Bir Çözüme Kavuşturulması İçin Birimlerin Müdürleriyle İletişime Geçeceğini İlçe Başkanı ve Belediye Başkanımızın da Katılacağı Bir Toplantı Organize Edeceklerini İfade Etti. Yakın Zamanda da Sizleri Makamlarınızda Ziyaret Edeceğim Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’DA TEK YÜREK!

HIZLI YORUM YAP