DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA AK PARTİ GENÇLİĞİ, GELECEĞE HAZIR

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının Düzenlediği, “Ahde Vefa” Yemeginde AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kollarının Eski ve Yeni Yöneticileri Bir Araya Gelerek Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi. Yoğun Katılım Olan Yemeğe, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Tuzla Koordinatörü Gülten Durdu, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları 1.Bölge Teşkilatlanma Başkanı Tuzla Eski Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuşçu, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ve Kurulduğu Günden Bugüne Gençlik Kollarında Görev Yapan Çok Sayıda Gençlik Kolları Mensubu Katıldı.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı’nın Açılış Konuşmasını Yaptığı Programda İlçe Başkanı Suat Durak Yaptığı Selamlama Konuşmasının Ardından Alınan Karar Gereği Yine Sonlara Bırakmadan Şikayet, Dilek, Temenni ve Öz Eleştiri İçin Konuşmalardan Önce Eski ve Yeni Gençlik Kolları Mensuplarına Söz Verildi. Anıların Yad Edildiği Kuruldğu Günde Bugüne Yaşananların Tekrar İfade Edildiği Buluşmada Eski Gençlik Kolları Başkanı Şimdiki Başarılı Meclis Üyesi Murat Kant’ın Dönemin de Yaptırdığı Pankart Çalışmasında SEVDAMIZIN ADI AK, SONU TOPRAK, DÖNEN ALÇAK OLSUN Sözleri Büyük Alkış Aldı.

İstanbul Milletvekili İsmet Uçma Konuşmasında Bugünden Tezi Yok El Birliğiyle Yeni Hedefler İçin İllaki Yönetimde Yer Almak Gerekmiyor Oluşturulacak Olan Danışma Kuruluyla Tüm Arkadaşların Görev Almasını İstiyorum. Her Seçim Önemli Ama Bu Seçimin Hepsinden Daha Önemli Olduğunu İfade Etti. Sizler Bu Gençliğiniz Azminiz ve El Birliğiyinizle Güzel İşlere İmza Atacağınızı Düşünüyorum Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YAYLA’NIN UZUN ADAMI EROL ŞAHİN MUHTARLIĞA ADAY

HIZLI YORUM YAP