DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA AK PARTİ AİLESİ, SİLİVRİ’DEKİ FETÖ DAVALARINI TAKİP ETTİ

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki Hain Darbe Girişiminde, Tuzla’da Planlanan İşgal ve Sonrasında Kaçmaya Kalkışanların Tutuklu Yargılanmasına, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Karşısındaki Binada Devam Ediliyor. Sabahın Erken Saatlerinde AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Önünde Kalkan Otobüslerle Silivri Ağır Ceza Mahkemesince Görülen “Tuzla Piyade Okulu” Davası Duruşmasını AK Parti Tuzla İlçe Yöneticileri ve Tuzla Belediye Meclis Üyeleri İle Kadın Kolları Yöneticilerinden Oluşan Kalabalık Bir Katılımcı Takip Etti.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nde Vatanın Birliğini Ve Beraberliğini Bozmak İsteyen Darbeciler, Hükümetin Ve Milletin Dik Duruşuyla Püskürtülmüştü. AK Parti Tuzla Teşkilatı Tuzla Belediyesi ve Tuzlalılar 15 Temmuz Gecesi Hain Darbecilere Geçit Vermemiş, Ardından Demokrasi Nöbetlerinde De AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Önünden Birlik Ve Beraberliğin Sembolü Olmuştu. Tuzla AK Partililer ve Meclis Üyeleri Silivri Ceza Ve İnfaz Kurumundaki FETÖ Davalarından Biri Olan Tuzla Piyade Okulu Davasını Takip Etmek Üzere Silivri’ye Akın Ettiler. Daha Önce Görülen Davalara da Bir Çok Kez Katılan Tuzla AK Parti Ailesi Hain Girişimi Unutmamak Ve Unutturmamak İçin Darbeci Askerlerin Yargılandığı Davaların Peşini Bırakmamaya Kararlı Olduklarını Belirtti.

15 Temmuz Hain Teşebbüsün Yaşandığı İlk Dakikada İlçe Binası Önünde Tuzla Halkının Toplanmasında Yönlendirilmesinde Etkili Olan Bu Yolda Dönemin SKM Başkanı Erdoğan Aydın İle Sabahlara Kadar Mücadele Eden AK Parti Tuzla Belediye Meclisi Üyesi Grup Başkanvekili Elektrik Mühendisi Mehmet Kinsiz Yaptığı Açıklamada Silivri’de Devam Eden Fetö Davasında Piyade Okulu Sanıklarının Dinlendiği Bugünkü Duruşmaya Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Arkadaşlarımızla Beraber Katıldık. Bu Duruşmalardaki Havayı Teneffüs Etmek Ve Bu Darbe Girişimi Davasına Sahip Çıkmak Bizler İçin Önemlidir. ALLAH Bu Güzel Vatanımızı Bir Daha Böyle Hainlerle Karşılaştırmasın. ALLAH Bu Ülkeyi Bölmeye Çalışanlara Fırsat Vermesin, Birlik Ve Beraberliğimizi Bozmasın Açıklamalarında Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN “BİZİM ÇOCUKLARIMIZ”, TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NIN GURURU OLDU

HIZLI YORUM YAP