DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA AĞRILILAR DERNEĞİNDE İFTAR COŞKUSU

Tuzla Ağrılılar Platformunun Düzenlediği İftar Programından Platform Başkanı Mehmet Uşen Misafirleri Kapıda Karşılarken Ezanın Okunmasıyla Beraber Açılan İftardan Sonra Eller Sema’ya Açılarak Dualar Edildi.

Anadolu Kültür Merkezi İç Koridorunda Tuzla Ağrılılar Derneği İftarına AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Mp Tuzla İlçe Yönetimi Meclis Üyeleri ve Çok Sayıda Ağrılı Katıldı.

İftar Programın Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Ağrılılar Platform Başkanı Mehmet Uşen Yaptığı Açıklamada

Bugün İftar Programımıza Katılım Sağlayan Tüm Hemşerilerimize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Ayriyeten İftar Programımıza Sponsor Olan Kıymetli Belediye Başkanımız,
Dr. Şadi Yazıcı’ya Şahsım ve Tüm Hemşerilerimizin Adına Teşekkür Ediyorum. ve Diyorum ki;
Selahattini Eyübünün Torunları Olarak, Mukaddesatımızın Yol Göstericiliğinden Asırlarca Hiç Ayrılmadık. Sabırla, Huşuyla, İştiyakla Kutsallarımıza, Kabullerimize ve İnançlarımıza Sahip Çıktık, Toz Kondurmadık ve Onlara Göz Bebeğimiz Gibi Baktık.

Bizi Bir Arada Tutan ve Bin Yıllık Kardeşlik Hukukunun Teminatı Olan İlkelerden Hiç Ayrılmadık. Ramazan Davuluyla Sahurumuzu Yaptık, Minarelerden Yükselen Kutlu Çağrıyla Aynı Safa Girdik ve Aynı Sofrayı Paylaştık. Hiç Şüphesiz Benzerliklerimiz, Müştereklerimiz; Birilerinin Israrla İleri Sürdüğü Sözde Ayrılıklardan Daha Fazla, Daha Yoğun ve Daha Üstündür. Bizi Millet Yapan ve Birlikte Yaşamamızı Güçlendiren Duygu, Bilgi, Tarihi Birikim, Ülkü, Kültür ve İnançlar Aramızda Kopmaz Manevi Bağlar Oluşturmuştur. Buradan Aldığımız İlhamla Millet Olarak Bağımsız Yaşamak ve Parçalanmaz Bir Bütün Halinde Var Olmak Konusunda İrademiz ve Kararlılığımız Bu Duygu Düşüncelerimle Ramazan Bayramınızı Şimdiden Tebrik Ediyorum Allah Birlik ve Beraberliğimizi Daim Eylesin.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI: TÜRKİYE’YE İSMİNİ DUYURAN HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRDİK

HIZLI YORUM YAP