DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA 2. İSTİHDAM FUARI, 2 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLIYOR

Tuzla Belediyesi, İşkur Tuzla Şubesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Ve Tuzla Marina İşbirliğiyle Düzenlenen Tuzla 2. İstihdam Fuarı, Tuzla Marina’da Başladı. Hizmet, Sanayi, Otomotiv, Turizm, Tekstil Sektörlerin Başta Olmak Üzere 100 Öncü Firma, Alanında İhtiyaç Duyduğu Tüm Meslek Gruplarından Personelin Tespiti İçin Yüz Yüze Görüşmelerde Bulundu. Fuarda Stant Açan Firmalar, İş Başvurusunda Bulunan İşçi Adaylarının Maaş, Sosyal Haklar Ve Çalışma Şartları Gibi Tüm Detayları Yüz Yüze Temas Kurarak Ön Görüşmelerini Gerçekleştirdi.

Tuzla 2. İstihdam Fuarı’nın Açılışına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, İşkur Tuzla Şube Müdürü Fahri Acar, Sgk Tuzla Şube Müdürü Gökhan Çıkrıkçı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Organizasyon Paydaşları İşkur Tuzla Şubesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Ve Tuzla Marina Yetkilileri, Fuarda Stant Açan Firmaların İk Yöneticileri, İş Ve Kariyer Başvurusunda Bulunan Vatandaşlar Katıldı.

İŞSİZİ İŞ SAHİBİ YAPIYOR, İŞLETMELERİN ÇALIŞAN AÇIĞINI KAPATIYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Fuarın Açılışında Yaptığı Konuşmada Hem İşçi Hem De Firmaların İhtiyacını En Hızlı Şekilde Karşıladıklarını Söyledi. Fuarın Sosyal Belediyecilik Hizmetlerinde Ciddi Bir İhtiyaca Çözüm Sağladığını Belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Olarak Biz Her Zaman İhtiyaç Sahibi İle İhtiyaç Fazlasını Buluşturmak Gibi Bir Sorumluluğu Sürdürüyoruz. İşverenle İş Arayan Vatandaşımızı Buluşturmak İçin Böyle Güzel Bir İşbirliği Ve Güzel Bir Organizasyonun İkincisi Gerçekleştiriyoruz.

İnşallah Bunu Geleneksel Hale Getiriyoruz. İnsanlara Yapılabilecek En Güzel İş Balık Vermeyi Değil, Balık Tutmayı Öğretmektir. Biz Burada İnşallah Balık Tutacak Olan, Ailesinin Geçimini Sağlamak İsteyen İşsize İstihdam Sağlamak Gibi Çok Ulvi Bir İşe İmza Atıyoruz. İnsana İş Vermek Çok Önemli Bir Konu Ve O İşi Yapabilecek Kabiliyetli, Becerikli Eleman Bulabilmek De Çok Kolay Birşey Değil. Biz Hem İşsizlerimizi İş Sahibi Yapmak Hem De Bu Açığı Kapatabilmek İçin Doğru Kişinin Doğru Yerde İstihdam Edilebilmesi, Aynı Zamanda İstihdam İhtiyacı Olanların Faydalanması Ve Bir An Önce Evine Ekmek Götürecek Olan Vatandaşımızın Da İş Kapısı Bulacağı Yeri Ayağına Getirmeye Çalıştık. Biz Bu Fuarda En Az 2 Bin Kişinin İstihdam Edilmesini Hedefliyoruz Ama İnşallah Daha Çok Kişinin İş Sahibi Olmasını Sağlayacağız” Dedi. Başkan Yazıcı, Fuarın Düzenlenmesini Sağlayan Kurum Ve Kuruluşlar İle Katılan Firmalara Teşekkür Etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Beraberindekiler, Açılışın Ardından Fuar Alanını Gezerek Kamu Kurumları, İşverenler Ve Vatandaşlarla Görüştü.Tuzla 2. İstihdam Fuarı 27-28-29 Eylül’de 10.00-18.00 Saatleri Arasında Tuzla Marina’da Devam Edecek.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ERKAN HANCI ORTAK KAYGIMIZ “BAYRAK VE VATAN” OLSUN

HIZLI YORUM YAP