DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TÜGVA TUZLA İLÇE ŞURASINI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİ

Kuran-ı Kerim Tilâvetiyle Başlayan Program, İlçe Temsilcisi Altan Gülsoy’un Konuşmasıyla Devam Etti. Gülsoy Görevi 2 Ay Önce Kurucu Başkan Neşat Karaoğlan’dan Devraldığını Yaptıkları İki Aylık Faaliyetlerini Sunum Halinde Anlattı. Protokole Katılımlarından Dolayı Teşekkür Etti.

TÜGVA Tuzla İlçe Temsilciliğinin İlk Şurasına İstanbul İl Başkanı Fatih Coşar, Teşkilat Başkanı Mehmet Akdaş Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Kuşcu, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanvekili Ahmet Özçelik, Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora, İlim Yayma Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Kara, Ensar Vakfı Tuzla Şube Başkanı Mustafa Selvitopi, Kurucu TÜGVA Temsilcisi Neşat Karaoğlan, Halk Eğitim Müdürü Metin Çangır, Tuzla Vaizi Hasan Demirci, Dernekler Platformu Başkanı Recep Demir Bir Çok Okul Müdürü ve Müdür Yardımcılarının Katılımıyla 300 Genç Salonu Sloganlar İle İnletti.
AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Gençlerin Heyecanı Karşısında Bende Heyecanlanıyorum Diyerek Sözlerine Başladığı Selamlama Konuşmasında Yeni Anayasa İle Büyüyecek Türkiye’nin Başrolünde Siz Gençlerin Olacağını İfade Ederken Nasıl ki Bir Yapının Mihenk Taşı ve Sağlam Bir Temeli Varsa Bu Ülkenin de Mihenk Taşları Olarak Artık Siz Gençler Daha Aktif Olacaksınız. İstikrarda Kalkınmada Ülkemizi Geliştirmek ve Büyümekte Her Daim Başrolde Olacak Olan Siz Gençlersiniz 15 Temmuz Hain İşgal Girişimi Yapılır Yapılmaz Siz Gençler Nasıl Göğsünüzü Gere Gere Vatan Millet ve Bağımsızlık İçin Meydanlara Koştuysanız Gece Gündüz Demeden Evinizden Ailenizden ve İşinizden Mahrum Kaldıysanız Yine Demokrasi İçin Yeni Anayasa İçin Bilhassa Tam Bağımsızlığımız İçin Sandığımıza Sahip Çıkacaksınız Şeklinde Konuştu.
 
TÜGVA Tuzla Temsilcisi Altan Gülsoy Gazetemize Yaptığı Açıklamada Kudüs’te Ezan Yasağını Kınadı. Önümüzdeki Hafta 15 Temmuz’un Yüklediği Sorumluluğu Yerine Getirmek İsteyen Gençler Sistemi Anlatmak İçin Sahada Olacaklar Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

680 YILDIR TUZLADA YAŞAYAN MANAV TÜRKLERİ, KÜLTÜR GECESİNDE COŞTU

HIZLI YORUM YAP