DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUGADER’İN İLK ÜYESİ TURGAY GÜLER OLDU

15 Temmuz Hain Teşebbüsün Başladığı Dakikalarda Din Görevlilerini Ezan ve Sela Okumaları İçin Çağrıda Bulunan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler Tuzla Belediyesi Himayelerinde Gerçekleşen Etkinlikte Tuzlalılara Hitap Etti. Bana Bir Başka Millet Daha Gösteremezsiniz Ki Şehit Olurken Kendi Selasını Dinlesin Biz Öyle Bir Milletiz. Türkiye’nin Dört Bir Yanında Meydanlarda On Milyonlar Bugün Zaferin Coşkusunu Yaşıyor. 15 Temmuz Günü Bir Büyük İhanete Karşı Çok Daha Büyük Bir Mücadele Veren Millet Bu Şanlı Millet, 1 Yıl Sonra Bugün Meydanlarda O Zaferinin Haklı Sevincini Yaşıyor. 15 Temmuz İçin Kayıtlarda Darbe Girişimi Dedik Ama 15 Temmuz Bu Toprakların Bugüne Kadar Gördüğü En Büyük, En Aşağılık İhanetin Adıdır Ama Bu Millet Esir Alınacak Bir Millet Değildir. Bugün Matem Günümüz Değil, Bugün O Zaferin Coşkusunu Yaşadığımız Gündür. Bugün Biz O Coşku İle Meydanlardayız. Pensilvanya’daki O Şeytan Da Tıpkı Besmeleyi Duyduğu Zaman Kaçacak Delik Arayan Şeytan Gibi Orada Oturduğu Yerde Kuduruyor. Onun Enikleri De Ülkenin Çeşitli Yerlerinde Sizleri İzlerken Hop Oturup, Hop Kalkıyor Dedi.

TURGAY GÜLER TUGADER’E ÜYE OLDU

Tuzla Gazeteciler Dernek Başkanı Oğuzhan Bayrak’ın Çay Davetini Kırmayan Gazeteci Yazar Turgay Güler Tuzla Gazeteciler Derneğine Üyelik Teklifini de Ben Hiçbir Derneğe Bugüne Kadar Üye Olmadım Ama Burası Tuzla ve Tuzla Benim İçin Özeldir Oğuzhan Bayrak Dostumdur Ben Dostlarımı Hiçbir Zaman Kırmadım Elimden Gelen Ne Varsa Yapmaya Hazırım Size Bir Telefon Kadar da Yakınım Sözleriyle Üyelik Formunu İmzalayarak TUGADER’in İlk Üyesi Oldu.

15 Temmuz’un Yıldönümünde Tuzla Gazeteciler Derneği Kurucular Kurulu Turkuaz Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Tuzla Gazeteciler Kurucu Başkanı Oğuzhan Bayrak Tuzla Pres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erkan Şensoy Tuzla Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Şerefli Tuzla Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çaltepe Selam Tuzla Gazetesi İmtiyaz Sahibi Levent Ayhan Yazar Veysel Çelik İle Bir Araya Gelerek Anlamlı Bir Üyeliğe İmza Atan Turgay Güler Güneş Gazetesi İstihbarat Şefi Taha Hüseyin Karagöz’ün Üyeliğine Öncülük Ederek TUGADER’e Kazandırdı

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

15 TEMMUZ DESTANI FİNALİNDE TUZLA ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR

HIZLI YORUM YAP