DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TRABZONLULAR HORONLA TUZLA’YI SALLADI

GERÇEKTEN “ONLARA HERYER TRABZON
7.Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Tuzla Belediyesi Himayesinde Trabzon Platform Başkanı Murat Kant’ın Evsahipliğinde Gerçekleşen Gecede Taraftarlarımızı Yeni Yuvamızdaki İlk Mücadelemize Bekliyoruz İfadesinin de Yer Aldığı 50. Yıl Marşının Videosu Misafirlerden Büyük İlgi Gördü.

Tuzla Trabzonlular Derneği, Tuzla Trabzon Ağasarlılar Derneği, Tuzla Trabzon Düzköy ve Civar Köyler Derneği ve Tuzla Trabzonsporlular Derneği Tarafından Düzenlenen Trabzonlular Gecesi’nde Tuzla Trabzonlular Platform Başkanı Murat Kant Yaptığı Açılış Konuşmasında Bugün 99. Yılını Kutladığımız Trabzon’umuzun Düşman İşgalinden Kurtuluşu Nedeniyle İstiklalimiz Uğruna Şehit Düşmüş Olan Bütün Vatan Evlatlarını Rahmetle ve Minnetle Anıyoruz. Bizleri Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirip Şelale Park’ta Tuzla’daki İl Derneklerimize Yer Veren 7 Yıldır Bu Organizasyonlarla Bir Araya Gelmemizi Sağlayan Farklı Kültürlerle Tanışmamıza Vesile Olan Derneklerimizin İyi Gününde ve Kötü Gününde Yanımızda Olan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Tuzla Trabzonlular Platformu Adına Şükranlarımızı Sunuyoruz Şeklinde Konuştu.

7.Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Trabzonlular Gecesi’nde Konuşan MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu Sizlerle Aynı Ortamda Bulunmanın ve Aynı Heyecanı Yaşamanın Onurunu ve Gururunu Yaşıyorum. Trabzonumuzun Kurtuluşunun 99. Yılı O güne Baktığımızda Zulümden ve Esaretten Kurtulmanın Günüydü. Bugüne Geldiğimizde İse 15 Temmuz’da da Aynı Esareti Bize Yaşatmak İstediler. Türk Milleti’nin Birlikteliğiyle Bu İşin Üstesinden Geldi. 16 Nisan’da Türk Milleti Bir Karar Verecek. Hükümetimize de Sizlerin Huzurunda Teşekkür Ediyorum Saygılarımı Sunuyorum. Artık Bu Yönetim Şekli Yıllardır Bize Müdahale Eden Ülkelerin Belki de Esaretini 16 Nisan’da Vereceğimiz Kararla Yok Edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Her Zaman Kendimizi Unuttuk Devletimizin Yanında Olduk Bizler Daha Güçlü Bir Türk Milleti Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Devletimiz İçin Cumhuriyetimiz İçin Milletimizin Bekası İçin EVET Diyeceğiz Şeklinde Açıklamalarda Bulundu.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Gecede Yaptığı Konuşmada Gerçekten Yaşadığımız Yere Katkıda Bulunmak Herkesin Boynunun Borcu. Bu Bağlamda Trabzonluların Tuzla’ya Katkıda Bulunduğuna Ben Şahidim. Bu Ülkeye Diz Çöktürmek İsteyenler Çok Uğraştılar. Ama Baktılar ki Olmuyor. Topa, Mermiye Silaha Sarıldılar. 15 Temmuz’da Hiç Gözünü Kırpmadan Canını Ortaya Koyan Şehit Olan Kardeşlerimiz Var. O Kardeşlerimize ALLAH’tan Rahmet Diliyorum. Bu Dik Duruşu Sergileyen Kardeşlerimize Bugün Burada Bulunan Trabzonlu Kardeşlerimize Teşekkür Ediyorum. 16 Nisan’da Ya Tam Bağımsızlık Ya da Esarete Devam Diyeceğiz. 16 Nisan’da Sandıkta EVET Diyerek Tam Bağımsızlık Diyeceğiz. Bu Kalan Kısa Sürede Bu Değişikliğin Ne Anlama Geldiği Tabi Sadece Trabzonluların Evet Demesiyle Değil Aynı Zamanda Yanındaki Komşusunu, Eşini Dostunu İkna Etmesi Gerekmektedir. Bizim Asla Cumhuriyetle Bir Derdimiz Yoktur. Biz Tarihte 16 Devlet Kurduk. Biz Sadece Milletin Kendi Kendini Yönettiği, Millet İradesinin İktidara Yansıdığı Bir Türkiye Arzu Ediyoruz. Biz Birbirimize Kenetlenerek Güçlü Olmalıyız. Ben Milletimizin Sağduyulu Düşüneceğini ve Bu Birlikteliği 16 Nisan’da EVET Diyerek Ortaya Koyacağına İnanıyorum İfadelerini Kullandı.

Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Trabzonlular Gecesi’nde Konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Trabzon Gerçekten Ülkemizin Milli Birlik ve Beraberliği İçin Çok Önemli Görevleri Tarih Boyunca Üstlenmiş Bir İlimizdir. Tuzla’da Kurmuş Olduğumuz Hemşeri Dernekleri Platformu’na Çok Ciddi Katkı Sağlamıştır. Birlik ve Beraberliğimizi Bozmaya Çalışanlara Rabbim Fırsat Vermesin. Birlik ve Beraberliğimizin Siyasetin ve Geleceğimizin Belirlenmesinde En Doğru Kararı Verecek Halkın ta Kendisidir. Halkımız En Doğru Kararı Verecektir. Bir EVET Var, Bir de Hayır Var. Ama Ortada Bir Realite var. Bir Olayı Değerlendirirken Böyle Değerlendirmek Lazım İşin Ucunda Bir Defa Rejim Problemi Varsa Önce Trabzonlular Sonrada Bu Ülkenin Halkı Bunu Kimseye Bırakmaz. EVET Diyende Hayır Diyende Bizim Kardeşimizdir. Sonuç Ne Çıkarsa Çıksın Asla Kimsenin Bu Birliğimizi Beraberliğimizi Bozmasına İzin Vermeyiz En Yüce Makam Millettir. Ve 16 Nisan’da da Millet Karar Verecek. Yüce Milletimiz En Doğru Kararı Verecektir. Doğruları Görün ve Görmüş Olduğunuz Doğrularla Beraber Keşke Dememek İçin Neye Evet Dediğinizi Neye Hayır Dediğinizi İyi Düşünün. Tuzla’da 15 Temmuz Dahil Olmak Üzere Bütün Olaylarda Görmüş Olduk ki Birlik Beraberlik ve Kardeşlikle Üstesinden Gelemeyeceğimiz Sorun Yoktur” Dedi.

Tuzla Trabzonlular Platformu Başkanı Murat Kant Gecenin Renkli İsimlerinde Efsane Futbolcu Hami Mandaralı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Bir Adet Kemençe Hediye Ederken Gönül Elleri Programı Nedeniyle Şehir Dışında Bulunan Başhekim Fatma Yazıcı’ya da Bir Adet Trabzonspor Forması Hediye Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA ÇALIŞMA HAYATINDA, MİLLİ SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ

HIZLI YORUM YAP