DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TRABZONLULAR 31 MART MÜHRÜNÜ BAŞKAN YAZICI İÇİN VURDU

8.Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Trabzonlular Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Önceki Dönem Kastamonu Milletvekili Mert Demir, Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Derya Bacacı, Turgut Özcan ve Mehmet Çelikel’in Yanı Sıra, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları, Mahalle Muhtarları ve Salonu Dolduran Trabzonlular Katıldılar.

Trabzonlular Gecesi Hüseyin Çayan’ın Söylediği Türkülerle Başladı. Çayan Geceye Katılanları Horonlarla Coşturdu.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu İşbirliği İle Düzenlenen 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Trabzonlular Gecesi’nde Konuşan Tuzla Trabzonlular Platformu Başkanı Murat Kant, “ Trabzon Bize Fatih Sultan Mehmet’in 1461’den Beri Emaneti, Yavuz Sultan Selim’e Güç Veren, Kanuni Sultan Süleyman’ın Dünyaya Gözünü Açtığı Nefes Aldığı, Ali Şükrü Beyin Şehridir Trabzon. Trabzon Ariflerin, Abitlerin Şehridir. Trabzon Siyasetçisiyle, Sporcusuyla, Bürokratıyla Ülkemize Nice Nice Değerler Yetiştirmiş Şehrimizdir. 24 Şubat Sizlerin Bildiği Gibi Trabzon’un Kurtuluşun 101. Yılıdır. 24 Şubat Demişken, Bundan Birkaç Ay Önce Kendini Bilmez, Salih Bilmez Bir Vekil Trabzonlu Bir Tarihçi Hakkında Yorum Yaparken, “ Efendim Trabzon, İşte Düşman İşgalindeydi” Deyip Trabzon’u Pontus Rumlarla Özdeşleştirmiştir. Biz Buradan Ona Sesleniyoruz, “ Eğer Pontuslu Arıyorsan, Edirne’de Yılbaşı Pankartlarına Edirne Yerine Antrapolis Yazan Kendi Siyasi Partisinin Belediye Başkanı’na Baksın. Eğer Pontuslu Arıyorsa, Çocuğuna Yunan Bayrağı Önünde Selam Verdirttiren İstanbul İl Başkanına Baksın. Eğer Arıyorlarsa Türk Ordusu Kıbrıs’a Girdiğinde, “ Tek Bir Türk Karşılamayacak” Diyen Tarihte Kanlı Noel Olaylarını Başlatıp Yüzlerce Vatandaşımızın Katline Sebep Olan Başpiskopos Makarios’un Heykelini Beylikdüzü’ne Dikenlere ve Onun Genel Başkanlarına Baksın. Çünkü Trabzon Demek, Tek Bayrak Demek, Trabzon Demek Tek Devlet Demek, Trabzon Demek Tek Millet Demek, Trabzon Demek Tek Vatan Demektir” Dedi.

Bu Yıl 8.si Düzenlenen Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Trabzonlular Gecesi’nde Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Sizlere Hizmet Etmekten Onur ve Gurur Duyuyorum. Allah Sizleri Başımızdan Eksik Etmesin. Milli ve Manevi Değerlerine Sahip Çıkan Ülkemizin Ender İllerinden Biri Olarak Sizleri Seviyoruz. Tuzla’mızda Sizlerin Bize Kattığı Değerlerden Dolayı Sizlere Teşekkür Ediyorum. Sizin Gibi Aziz Bir Millete Hizmet Etme Fırsatı Veren Rabbime Şükrediyorum” Dedi.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu İşbirliği İle Düzenlenen 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Trabzonlular Gecesi’nde Minik Furkan Efe Söylediği “Bayraksızlar” Şiiri İle Salona Duygusal Anlar Yaşatırken, İstiklal Marşı’nın 10 Kıtasını da Ezbere Okudu ve Trabzonlular Gecesi’ne Katılan Herkes Furkan Efe’yi Ayakta Alkışladı.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu İşbirliği İle Düzenlenen 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Trabzonlular Gecesi’nde Son Dönemde Özellikle Söylediği “ Dağların Dumani” İsimli Şarkısıyla Her Kesimin Beğenisi Kazanan Ekin Uzunlar Sahneye Çıktı. Birbirinden Güzel Şarkılarını Seslendiren Ekin Uzunlar’ın “ Dağların Dumani” İsimli Şarkısına Geceye Katılan Trabzonlular Hep Bir Ağızdan Eşlik Ettiler.

Trabzonlular Gecesi’nde Tuzla Trabzonlular Platformu Başkanı Murat Kant, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Trabzonspor Forması da Hediye Etti.

     

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BİNALİ YILDIRIM ESKİ BAKAN MÜEZZİNOĞLU İLE BİRLİKTE TURUD’U ZİYARET ETTİ

HIZLI YORUM YAP