DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TOKİ İSTANBUL TUZLA, KURA TARİHİ NE ZAMAN?

Yatay Mimari Anlayışla İnşa Edilecek Olan TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi Kapsamında Çekiliş Tarihi Gündemde Yer Almaya Devam Ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Koordinesinde Düzenlenecek Olan TOKİ 2020 Kura Çekilişi Noter Huzurunda Canlı Olarak Takip Edilecek. Vatandaşların Bekleyişi Devam Ederken, Resmi Kurumların Daha Önceki Açıklamasında TOKİ Kura Çekimi İçin Şubat Ayını İşaret Edilmesiyle Gözler Duyuru Ekranına Kilitlendi. Peki, TOKİ Başvuru Sonucu Sorgulama Ekranı Açıldı Mı? TOKİ İstanbul Tuzla, Arnavutköy Kura Tarihi Belli Oldu Mu? İşte, Detaylı Bilgiler.

TOKİ Kura Çekimi İçin Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor. Türkiye’nin 81 İlinde Ocak Ayı İçinde Başvurularını Yapan Vatandaşlar Merakla TOKİ Çekiliş Tarihini Sorguluyor. Özellikle Kampanyaya En Çok Talep Gelen İstanbul’da Vatandaşların Gözü TOKİ Başvuru Sonuçlarının Belli Olacağı Tarihe Kilitlendi. Peki, TOKİ Başvuru Sonuçları Ne Zaman Belli Olacak? TOKİ Sonuç Sorgulama Ekranı Ne Zaman Açılacak? İşte, O Konuya Dair Merak Edilenler.

TOKİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ Kura Sonuçları İçin Duyuru Ekranından Yapılacak Olan Açıklama Merakla Beklenmeye Devam Ediliyor. En Çok Başvurunun İstanbul İli İçin Yapıldığı 100 Bin Sosyal Konut İçin TOKİ Kura Çekilişi, Bakanlık Yetkililerinin Belirlediği Tarihte Canlı Yayın İle Gerçekleştirilecek. TOKİ Kura Sonuçları İse O Günün Akşamı Kurumun Resmi İntenret Sitesi Ya da E-Devlet Kanalı İle Sorgulanabilecek. TOKİ Kura Sonuçlarının 28 Şubat Tarihine Kadar Açıklanmış Olması Bekleniyor.

TOKİ Başvuru Sonuçları Henüz Açıklanmadı. Konuyla İlgili Detaylar Geldiği Zaman Haberlerimizde Yer Vereceğiz.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

TOKİ Kura Sonuçları İçin Bu Yıl E-Devlet Entegrasyonu Sağlanmaz İse Sonuçlar Kurumun Resmi İnternet Üzerinden Sorgulanabilecek. TOKİ Kura Sonuçları Kurumun Resmi İnternet Sitesi Üzerinde Yer Alan Sorgulama Motoru Aracılığıyla TC Kimlik Numarası Girilerek Görüntülenebilecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI DİKKAT! 5 YILA KADAR HAPSİ VAR

HIZLI YORUM YAP