DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TOKATLILAR CUMHUR İTTİFAKI MÜHRÜNÜ BAŞKAN YAZICI’NIN GÖNLÜNE VURDU

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 1 Mart 2019 Cuma Günü  “Tokatlılar Gecesi” Düzenledi.

Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı Ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Tokatlılar Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Mhp Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tosiad Genel Başkanı Ender Demirtaş, Tuzla Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer Bolat, Bursa Tokatlılar Vakfı Başkanı Hüseyin Alpat, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Adayı Yakup Erdem, Tokat Kızılelma Dernek Başkanı Ramazan Özağaç, Tokat Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Safa Karasu, Tokiat Komite Başkanları Ercan Akgül İle Oktay Sarıyer, Onbeşliler Taraftarlar Derneği Yönetimi, Vakıfbank Kartal Şube Müdürü Hakan Çelik,  Dernek Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri e Tokatlı Vatandaşlar Katıldı.

BİRLİĞİMİZİN OLMADIĞI YERDE DİRLİĞİMİZ DE OLMAYACAKTIR

Gecenin Açılış Konuşmasını Gerçekleştiren Tuzla Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer Bolat, Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi. Bolat, “Bugün Buraya Yoğun Katılım Olması Bizleri Onurlandırıyor. Bu Tarz Etkinlikler Dostlukları Pekiştirmek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Sağlamak, Gurbetteki Hemşerilerimizi Birbirleriyle Buluşturmak, Bununla Birlikte Kültür Mirasına Sahip Çıkmak İçin Birer Vesiledir. Çünkü Bizim Kültürümüz Dostluk, Dayanışma, Kardeşlik Üzerine Kurulmuştur. Birliğimizin Olmadığı Yerde Dirliğimizin Olmayacağını Bilmenizi İsterim. Kurumlardaki İlk Görevimizi Bu Birliği Korumak Olmaktır. Tuzla’da Birlik ve Beraberliğin Pekişmesinde Her Zaman Öncü Olan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ederim” Dedi.

TUZLA’DA GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZİ YAŞATIYORUZ          

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Mhp Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’in Selamlama Konuşmalarının Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tokatlılar’a Hitap Etti. Tuzla’nın 10 Yılda Geldiği Noktaya Değinerek Farklı Kültürel Mozaiklerin Bir Arada Olmasının Tuzla’nın Gücüne Güç Kattığını Belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’da Yapmış Olduğumuz Bütün Hizmetler ve İşlerin Asıl Temasında Ortak Akıl ve Ortak Birliktelik Vardı. Derneklerin En Önemli Özelliği Gelenek, Görenekleri Yaşatabilmek ve Bunları Gelecek Nesillere Aktarabilmek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Sağlayabilmektir. Yerel Demokrasimize ve Örgütlü Toplumumuza Destek Veriyoruz, Demokrasimizi Tamamlıyoruz ve Birlikte Bu Kenti Geleceğe Taşıyoruz. Hizmetlerimize Birlikte Devam Edeceğiz. Ülke ve Milletimizin Birliğine Vermiş Olduğunuz Katkı Gibi Tuzla’ya Katkıda Bulundunuz, Bize Katkıda Bulundunuz. Destek ve Duanızla Daima Ayakta Olduk. Bundan Sonra Yapmış Olduğumuz Tüm Hizmetlerle Beraber İstanbul’dan Sayılmamaya Çalışılan Tuzla’yı Parlayan Yıldız Yaptıysak Sizin Sayenizde, Tuzla Halkı Sayesinde Bunu Başardık” Dedi.

Tuzla Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer Bolat, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Günün Anısına Tokat Yöresine Has Ürünlerden Hediye Etti. AK Parti Tuzla Meclis Üyesi Adayı Yakup Erdem Yaptığı Selamlama Konuşmasında Birlik Beraberlik Mesajları Verdi. Bundan Sonra Tokatlılar Olarak Sesimizi Daha Gür Çıkması İçin Gayret Edeceğiz Bir Olursak Bunu Başarabiliriz İfadelerini Kullandı. Tokat’a Ait Yöresel Lezzetlerin de Tanıtıldığı Gecede Protokol ve Vatandaşlar, Birlikte Ellik Halayı Çekti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CEFAKAR TUZLALILAR BAŞKAN YAZICI’NIN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİ

HIZLI YORUM YAP