DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TANINMIŞ KADIN HAKLARI SAVUNUCUSU, BİYOGRAFİ YAZARI VE SOSYOLOG ERDAL SARIÇAM CEZAEVİNE GİRDİ

“Hayat Bizden Ne Bekler?” Başlığı Altında İcra Edilen Eğitim Seminerinde, Mahkûmlara Sosyal Hayata Döndüklerinde Hayata Uyum Sağlamaları, İnsan İlişkilerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Arkadaşlık İlişkileri Gibi Konularda Sorun Yaşamamaları İçin Çeşitli İpuçları Verildi. Yaklaşık 300 Mahkûmun İzlediği Program, Çok Sıkı Korunan Cezaevinin Konferans Salonunda Gerçekleşti. Cezaevi Personeliyle, Bir Grup İnfaz Koruma Memurunun da Seyrettiği Seminer, Gençler Tarafından da Büyük İlgiyle İzlendi.

Engelli veya Başka Sebeplerle Sosyal Hayattan Mahrum Kalmış, Sonrasında Kişisel Gayretleriyle Hayata Yeni Bir Başlangıç Yaparak Çok Büyük Başarılara İmza Atmış Ünlü İsimlerin Yaşam Öyküleriyle Desteklenen Seminerde, Marie Balter, Ayşe Işık, Hüseyin Özer ve Cemil Meriç Gibi İsimler Gençlere Örnek Verildi.

Amerika’da 17 Yıl Kaldığı Akıl Hastanesine, Yıllar Sonra Hastane Müdürü ve Psikiyatrist Olarak Dönen Marie Balter, İki Kolu Olmadığı Halde Ayağıyla Resimler Yaparak Ressam Olmayı Başaran Ayşe Işık, Ailesi Tarafından Çocuk Yaşta Sokaklara Terk Edildiği Halde Yılmadan Çalışıp Bugün Londra’nın En Saygın Restoran Zincirlerinin Sahibi Olan Hüseyin Özer İle İki Gözünü Kaybettikten Sonra 12 Saygın Kitapla Kültür Dünyamızı Selamlayan Büyük Dava ve Düşünce Adamı Cemil Meriç, Çarpıcı Hayat Hikâyeleriyle Gençlerin Dikkatine Sunuldu.

Gördüğü Büyük İlgi Sebebiyle Planlanandan Daha Uzun Süren Eğitim Seminerinden Sonra, Tüm Mahkûmlara Erdal Sarıçam’ın “Akıldan Yansımalar” Adlı Kitabı Hediye Edildi. Tuzla Belediyesi Kültür Yayınları Arasında Yayınlanan Kitapta, Dünyaca Ünlü Birçok İnsanın Birbirinden Değerli Özlü-Nitelikli Sözleri Yer Alıyor. Tuzla Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Bünyesinde Görev Yapan ve Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Editörlüğünü de İcra Etmekte Olan Erdal Sarıçam, Önümüzdeki Günlerde Bu Tip Eğitim Seminerleriyle Farklı Cezaevlerine Misafir Olmaya Devam Edecek.

Erdal Sarıçam Uzun Süredir Çeşitli Okul ve Eğitim Kurumları İle Üniversitelerde Belli Konularda Eğitim Seminerleri Veriyor; Konferanslar İcra Ediyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA MAHALLE MAHALLE SEÇİM SONUÇLARI

HIZLI YORUM YAP