DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

SİNYOR TERİM VE CİMBOMA YAKIŞMADI CANIN SAĞOLSUN TUZLASPOR

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda 2-0’ın Rövanşında Galatasaray’a 4-0 Mağlup Olan Tuzlaspor Kupaya Veda Etti.

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur İlk Maçın Yenilgisini Hazmedemeyen Galatasaray Teknik Heyeti Ve Futbolcular Maçın Bitiş Düdüğüyle Soyunma Odası Koridorunda Tuzlasporlu Futbolculara Saldırırken Maçın İkinci Yarısında Muslere’nin Kulübeye Doğru Sürekli Sinkaflı Hareketlerde Bulunuyor Ve 4.Hakemine Yapılan Şikayetlerde Yetersiz Kalınca Maçın Bitiş Düdüğüyle Başlayan Kavgalar Sonucunda Gökhan Çıra Büyük Kavganın Ortasında Kalması Gecenin En Kötü Dakikalarına Sahne Oldu.

SUÇ CİMBOMDA DEĞİL TUZLASPOR YÖNETİMİNDE

Bildiğiniz Üzere Daha Önce de Galatasaray Eşleşen Temsilcimiz Tuzlaspor TFF ve Yayıncı Kuruluşun İstekleri Doğrultusunda 2016 Aralık Ayında Yapılan İlk Maçın Türk Telekom da İkinci Maçı Başakşehir Stadında Oynamış ve Futbolcuların Üstün Gayretleriyle 3-2 Kazanarak Galatasaray’ı Kupada Gruplarda Elemişti. O Zamanda Tepkimizi Koymuştuk Tuzlaspor’un Stadı Tuzla Belediye Stadyumudur. Dönemin Kulüp Başkanı Ömer Erdoğan Ümit Davala Cihan Haspolatlı Bu Duruma Sessiz Kalmıştı Aynı Senaryo 3 Yıl Sonra Tekrarlanırken Yönetime Söyledik Biz Türk Telekom da Oynuyorsak Galatasaray da Tuzla Belediye Stadyumunda Oynamalı TFF Maçı Gündüz Oynatmalıdır. Fenerbahçe, Sivasspor, Gaziantep, Antalyaspor Gibi Süper Lig Temsilcileri Kupa Maçlarında Birçok Kez Oynamışlardır Misafirperver Olan Tuzlaspor ve Tuzlaspor Taraftarları Futbol Lobisini İyi Kullanamamış ve Yine TFF ve Yayıncı Kuruluşun İstediği Olmuş Karşılaşmanın Rövanşı Tuzlaspor Adına Deplasman Sayılan Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadına Alındı.  2-0 Deplasmanda Alınan Galibiyet Neticesinde Galatasaray Tuzla Belediye Stadyumunda Karşılaşmayı Kazanamazdı. As Futbolcular Bu Sahada Oynayamaz Kendilerini Maça Veremezlerdi Tuzlaspor Taraftarların Baskılı Tezahüratlarını da Ekleyenince Gerisini Siz Düşünün. Bakkalı Manavı Seyyarı İlçenin Prestiji ve Reklamını Sayamıyorum Saymıyorum. 2020 Ziraat Türkiye Kupasında Büyük Takımlar Çıkarsa Ben Tuzla Belediye Stadyumunda Oynamam Diyen Olursa Sizde Oynamayın Yayıncı Kuruluş İstediği Kadar Gece Oynasın Siz Dik Durursanız Yayıncı Kuruluş Gerekeni Yapar Maçı Gündüz Oynatmak Zorunda Kalır Hemde Tuzla Belediye Stadyumunda.

SİNYOR TERİM VE CİMBOMA YAKIŞMADI     

Kendimi Bildim Bileli Futbola İç İçe Olan Bir Gazeteci Olarak Karşılaşma Sonunda Tribünlerde Yapılan Küfürleri Edenlere Yolluyorum Hepinizi …….. Sözlerini Bunu Durdurmayan Galatasaray Yöneticilerine Protokol Tribününde Gerekenleri Söyledim ve Kınıyorum. Yıllardır Fatih Terimin Başarılarını Konuşan ve Takdir Eden Bir Beşiktaşlı Olarak Maç Öncesi ve Sonrası Yaşanan Kavgalara Müdahale Etmedikleri İçin Kınıyorum Bu Hareketler Sinyor Terim ve Cimbom Yönetim İle Taraftarlarına Yakışmadı.

Karşılaşmanın Yorumu Değerlendirmesi Elbette Yapılmalı Ama Bu Maçın Değil Tuzlaspor Taraftar Grubu İle Çok Sayıda Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri Muhtarlar, Eğitim Camiasının Önemli İsimleri de Tuzlaspora Destek Olmak İçin Tribünde Yer Aldı. Ayrıca TFF 2.Ligde İlkyarı Bitti Kupa Maçı da Bitince Futbolcular Tatile Çıkacak Yıl Sonuna Doğru Toplanarak İkinci Yarı Hazırlıklarına Başlayacak Kamp Programı Şekillenince Buradan Yazmaya Devam Edeceğiz. Fevzi İlhanlı ve Yönetimi Bu Takımın Orta Sahasına ve Forvetine Ciddi Manada Takviye Yapılacağını Biliyorlardır. O ZAMAN İYİ TATİLLER TAKIM.

TUZLASPOR 0 – 4 GALATASARAY

STAT: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

HAKEMLER: Koray Gençerler, Ali Saygın Ögel, Erdem Bayık

TUZLASPOR: Bayram Olgun – Tarık Mayhoş, Erdinç Pekgöz, Kemal Tokak, Bülent Uzun (Dk. 79 Murat Yılmaz), Muhammed Akarslan (Dk. 89 Doğan Can Otman), Gökcan Kaya, Umut Sönmez, Yasin Yener (Dk. 59 Mustafa Emre Can), Sadık Baş, Göksu Türkdoğan

GALATASARAY: Muslera – Mariano, Ahmet Çalık, Donk, Nagatomo, Selçuk İnan, Taylan Antalyalı, Feghouli (Dk. 89 Yunus Akgün), Ömer Bayram, Belhanda (90+2 Atalay Babacan), Falcao (Dk. 74 Jimmy Durmaz)

GOLLER: Dk. 10 Nagatomo, Dk. 16 Falcao, Dk. 45+1 Feghouli, 90+2 Belhanda (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Gökhan Çıra, Bülent Uzun (Tuzlaspor) – Selçuk İnan, Taylan Antalyalı (Galatasaray)

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İLK YARININ SON MAÇINDA VASAT OYUN GÜZEL SONUÇ

HIZLI YORUM YAP