DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

ŞİFA PARK AVM BOWLİNG SALONUNA KAVUŞTU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sosyal İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Geçtiğimiz Aylarda Şifa ve Mimar Sinan Mahallelerine Kazandırdığı Şifa Park AVM, Her Geçen Gün Eğlencenin Merkezi Olma Yolunda İlerliyor.

TERRACE BOWLİNG CAFE Salonunun Açılışına Tuzla Belediye Başkan Yardımcılarından Serhan Kural, Mehmet Çelikel, Turgut Özcan, İsmail Çolak, Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Kinsiz, TUZYAP Genel Müdürü İsmail Demiray’ın Yanı Sıra Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir Ve Davetliler Katıldı.

Terrace Bowling Cafe Açılışı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Serhan Kural ve Davetlilerin Birlikte Kurdele Kesmesiyle Gerçekleşti. Serhan Kural Açılışta Yaptığı Açıklama Şunlara Değindi; “Vatandaşlarımızın Talebi Üzerine Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Bey’in Talimatı İle Bu Tesisin Bu Bölgeye Kazandırmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Bölgenin Özlemini Çektiği Bir Sosyal Yaşam Alanı Olacak Şekilde Çalışmalarımızı Hızlı Bir Şekilde Yürütüyoruz. Mimarsinan ve Şifa Mahallemize Yakışır Bir Tesis Olma Yolunda Hızlı Bir Şekilde İlerliyor. Şimdi Açılışını Yapacağımız Bowling Salonun Bölgeye Sosyal Bir Etkinlik Kazandıracağını Biliyoruz. ALLAH İşlerinde Muaffak Etsin. İnşallah Şifa ve Mimarsinan Mahallemize Yakışır Mekân ve İşletmeci Olurlar. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı Bey Tuzla’mıza Böyle Bir Tesisi Kazandırdığı İçin Ayrıca Teşekkür Ediyoruz. Tuzlamıza Şifa ve Mimarsinan Mahallelerine Hayırlı Olmasını Diliyor, İşletmecilerimize de Hayırlı Bol Kazançlar Diliyoruz” Dedi. 

ZAFER AYDAY “BAŞKAN ŞADİ YAZICI’YA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Özellikleri Gençlerin Uğrak Mekânı Haline Gelecek Olan Bowling Salonunun Açılışı Gerçekleştikten Sonra Bir Açıklama Yapan Terrace Bowling Cafe Sahibi Zafer Ayday  “Öncelikle Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı Bey’e Bölgemize Böyle Bir Tesis Kazandırdığı İçin Sonsuz Teşekkür Ediyoruz. Gençlerimizin Sosyal Etkinliklere Katılacak Projele İmza Atması Ayrıca Takdire Şayan İşlerdir. Bizde Mahallemizin Gençlerini Bu Alanlara Çekmek ve Yönlendirmek İçin Elimizden Gelen Gayreti Göstermek İstedik. Sosyal Projelere İmza Atmak İstiyoruz, Bizle Beraber Organizasyon Yapmak İsteyen Herkes Davetlimizdir. Açılmış Olan Oyun Salonunda, Bowling Kısmında 3 Oyun Bölgemiz Var. Onun Haricinde Teras Katında Muhteşem Bir Salon Dizayn Ettik. Gelen Misafirlerimiz Bowling Oynarken Ailelerini Ağırlayabileceğimiz Güzel Nezih Bir Ortam Oluşturduk. Aynı Zamanda Ailelerimiz Ve Misafirlerimiz Geniş Ve Zengin Menümüzden de Yararlanabilecek. Fiyatlarımızı İse En Düşük Seviyede Belirleyip Halkımızın Hizmetine Sunduk. Rabbim Hayırlı Kazançlar Nasip Etsin” Dedi.

Terrace Bowling Cafe’nin Açılışı Sonrasında Başkan Yardımcıları ve Katılan Davetliler Bowling Oynayarak Stres Attı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZSİAD’IN BAŞARILI BAŞKANI ERKAN YAVUZ ATAGÜN GÜVEN TAZELEDİ

HIZLI YORUM YAP