DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • ŞEYH ŞABAN-I VELİ’NİN VE ŞERİFE BACININ TORUNLARI KENDİ SÖYLEDİKLERİ TÜRKÜLERLE RENK KATTI

ŞEYH ŞABAN-I VELİ’NİN VE ŞERİFE BACININ TORUNLARI KENDİ SÖYLEDİKLERİ TÜRKÜLERLE RENK KATTI

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması İle Anadolu’nun Kültürel Zenginliğini Bir Araya Getirmeye Devam Ediyor. Tuzla’dan Anadolu’ya Kastamonulular Gecesi, 8 Mart 2019 Cuma Günü Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Düzenlendi.

Kastamonulular Gecesi’ne AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, AK Parti Kastamonu Eski Milletvekili Murat Demir, Tuzla Belediye Meclis Üyesi Yakup Yılmaz, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuncay Şenol ve Av.Güven Yiğit, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşehri Derneklerinin Yöneticileri İle Tuzla ve Çevresinde Yaşayan Kastamonulular Katıldı.

BAŞARI ANCAK BİRLİKTEN GELİR

Kastamonulular Gecesi’nin Açılış Konuşmasını KASDER Tuzla Kadın Kolları Başkanı Adına Hilal Kalafat Selvi Gerçekleştirdi. Kadınlar Günü’ne Vurgu Yapan Hilal Kalafat Selvi, Kadınların Çalışmalarına Destek Olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Selvi, “KASDER Tuzla Şube Kadın Kolları Adına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü Kutluyorum. Kadın Yeri Geldiğinde Anne, Yeri Geldiğinde Arkadaş, Bazen Değerli Bir Eştir. Kısacası Kadın Bir Dünyadır, Kadın İnsanlığın Devamı, En Büyük Dertlerin Dertlisi, En Büyük Mutluluğun Ardındaki Kahramandır. Kadın Denizin Dibindeki İnci Parlaklığıyla Gözleri Alan Yakuttur. Kadın Milli Mücadelede “Bu Vatana Bir Can Değil Bin Can Feda Olsun” Diyen, Çocuğunun Üzerindeki Battaniyeyi Alıp Mermiler Islanmasın Diye Üzerine Örterek Çocuğuyla Vatanı İçin Can Veren Kastamonulu Şerife Bacı’dır. KASDER Kadın Kolları Olarak Yapmış Olduğumuz Çalışmalarda Desteklerini Bizden Esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyorum. Başarı Ancak Birlikten Gelir. Rabbim Birlik ve Beraberliğimizi Daim Etsin” İfadesini Kullandı.

MURAT DEMİR, ŞADİ YAZICI’YA DESTEK İSTEDİ

AK Parti Kastamonu Eski Milletvekili Murat Demir de Konuşmasına Kadınlar Günü’nü Kutlayarak Başladı. Hemşehrilerinden Yerel Seçimlerde Destek İsteyen Murat Demir, “İnşallah 31 Mart’ta Tuzla’da  Belediye Başkan Adayımız ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı Beyefendi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde de İnşallah Binali Yıldırım Beyefendi’yi Bizler Sandıkta Seçerek Tekrardan Göreve Getireceğiz. Bundan Hiç Şüphem Yok.” Dedi.

BİZ TUZLA’DA HEP BİRLİKTE GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURDUK 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Konuşmasında Kastamonulular’dan Her Daim Gördüğü Desteğin Altını Çizdi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’da Bir Hizmet Üretiyoruz. Tuzlamız’ı Çok Farklı Bir Noktaya Getirdik. Yaptığımız Bütün Belediyecilik Hizmetleri Bir Tarafa Hemşehri Dernekleri Platformu, Gönül Ellleri Çarşısı ve Kent Konseyi İle Toplumun Her Kesimiyle, Engellisi, Kimsesizi, Yaşlısı, Dulu, Şehit ve Gazi Aileleri İle Bir ve Beraber Olduk. Biz Hep Birlikte Tuzla’da Bir Gönül Birlikteliği Oluşturduk. Bu Birliktelikte Hemşehri Derneklerinin Çok Büyük Katkıları Var. Bu Birliğe Katkı Sağlayan Bütün Gönüldaşlarımıza Tuzla Halkı ve Şahsım Adına Yürekten Teşekkür Ediyorum” Şeklinde Konuştu.

UÇMA: ŞADİ YAZICI BÜYÜK İŞLERE İMZA ATIYOR

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma,  Konuşmalarında Kastamonu’nun Tarihinden Bahsederek Kastamonulular’a Verdiği Önemin Üzerinde Durdu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Büyük Hizmetlere İmza Attığını Vurgulayan Uçma, “Bu Güzel Geceyi Tertip Eden Başta KASDER Olmak Üzere Emeği Geçen Herkese Ama Herkese Çok Teşekkür Ediyorum. İyi ki Varsınız. Yüreğinize Sağlık. Şadi Bey’in Hizmetlerinden Memnun Mu Tuzla’da Oturan Kastamonulular? Biz de Çok Memnunuz. Allah Razı Olsun. Şadi Bey Büyük Hizmetler Yapıyor, Büyük Hizmetlere İmza Atıyor” Diye Konuştu.

Kastamonu Lezzetlerini Tadan Vatandaşlar, Yöresel Sanatçıların Şarkılarıyla Doyasıya Eğlendi. Protokol Gecenin Finalinde Kastamonulu Vatandaşlarla Birlikte “Türkiyem” Şarkısını Hep Bir Ağızdan Seslendirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ŞADİ BAŞKANIN USTALIK DÖNEMİ PROJELERİNE YILDIZLI PEKİYİ

HIZLI YORUM YAP