DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

SEVGİ ÜRETEN ÖĞRENCİLERDEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri Öğrencilerinden Annelere Video İle Sürpriz Kutlama…

Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM), Bilgi Evi Ve Tuzla Gençlik Merkezi ( TUZGEM ) Öğrencileri Tarafından Çekilen Videolarla Çocuklar Anneler İçin Şarkılar Söyledi, Sürprizler Yaptı ve Kendi Elleriyle Hediyeler Hazırlandı.

AÇEM Öğrencisi Ilgın Kocatepe, Babası İle Birlikte Kurabiye Yaparak İşten Dönen Annesine Güzel Bir Sürpriz Yaptı. Eşinin Çalışan Anne Olmasının Zorluğunu Paylaşan Eşi Arif Kocatepe, Kızı Ilgınla Eşine Hem Güzel Bir Sürpriz Yaptı, Hem de Kızıyla Hoşça Vakit Geçirdi.

Bir Diğer Etkinlikte İse, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Eğitmeni Hümeyra Bülbül İse Hazırladığı Video İle, Anneler Gününde Annelerine Sürpriz Yapmak İsteyen Çocuklar İçin Kağıttan Çiçek Yapımını Anlattı. Hediyelerin En Güzeli, Çocukların Minik Elleriyle Hazırladığı Rengarenk Çiçekler Anneler Gününde Annelerin Yüzünü Gülümseten, İçini Isıtan Bir Tebessüme Dönüştü.

Hazırlanan Üçüncü Sürprizde İse, Tuzla Belediyesi Eğitim Birimlerine Kayıtlı Öğrenciler, Anneleri İçin Şarkılar Söyleyip, Bu Şarkılardan Oluşan Duygulu Bir Video Yayınladı. AÇEM, Bilgi Evi ve TUZGEM Öğrencileri, Anneler Gününü Hazırladıkları Sürprizlerle Kutladı.

Tüm Annelerin Anneler Gününü Kutlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Açıklamasında, Bu Yıl Birçok Etkinliği Dijital Ortama Taşıdıklarını Hatırlatarak, “ Biz Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Diyen Bir Medeniyetiz. Anneler Yüreklerimizde Olduğu Gibi Tüm Eğitim Çalışmalarımızda da En Müstesna Yerdeler. Annelere Öncelikle Çocuklarının Eğitiminde Bize Güvendikleri İçin Çok Teşekkür Ediyoruz. Binlerce Öğrencimiz, İnsani Değerler İle Beslenmiş Çok Kıymetli Eğitimler Alıyorlar. Eğitim Birimlerimiz Sadece Ders İçin Çalışmıyor. Bizler Eğitim Birimlerimizde Bilim Kültür, Sanat, Spor Alanlarıyla Beraber, Resim, Müzik, Edebiyat, Tiyatro ve Güzel Sanatlar Gibi Konularda Öğrencilerimizle Başarılı İşlere İmza Atıyoruz.

Eğitim Birimlerimize Devam Eden Öğrencilerin Hazırladığı Bu Sürpriz Bizleri de Duygulandırdı. COVID 19 Sürecinde Öğrencilerimizle Bağlarımızı Koparmadık. Uzaktan Eğitim ve Etkinliklerimizi Dijitale Taşıdık. Bu Günleri Telafi Edeceğiz. Tuzla Belediyesi Olarak İnsani Değerlere Sahip, Sevgi Üreten Öğrencilerimizle Yeni Sürprizler ve Etkinlikler Yapmaya Devam Edeceğiz Dedi. ” Dedi.

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri, Uzaktan Eğitim İle Sürdürdüğü Çalışmalarla Binlerce Öğrencisine Ulaşmaya Devam Ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DİJİTAL TUZLA’DA RAMAZAN ESİNTİLERİ

HIZLI YORUM YAP