DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

SERKAN BAYRAM: YAPARSA BİNALİ YILDIRIM YAPAR

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti Eski Grup Başkanvekili Elektrik Mühendisi Mehmet Kinsiz İle Birlikte Binali Yıldırım İçin Erzincanlı Sanayici Esnafları ve Çalışanlarıyla Buluşarak 23 Haziran da Gerçekleşecek Olan İstanbul Seçimleri İçin Binali Yıldırım İçin Destek İstedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Mağdur Edebiyatı Yapmaya Kimsenin Hakkı Olmadığını Asıl Mağdurun Binali Yıldırım Olduğunu Söyledi. Bayram, “Bizler, Sayımlar Yapılırken Geçersiz Oyların ve Daha Sonra Bütün Oyların Tamamı Sayılsın Derken Saydırmayanlar Binali Bey’i Mağdur Etmiştir. Tamamen Sayılsaydı Bugün Binali Bey Belediye Başkanıydı. Olanda Hayır Var. Er Ya da Geç Bu Milletin Vereceği Kararla 23 Haziran’da Bu Sonuç Gerçekleşecek. Rahat Olun. Dedi. 17 Yılda Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık, Meclis Başkanlığı Yapan Binali Yıldırım’ın Selamlarını Getirdiğini İfade Bayram Verdiği Sözleri Tutan Beyefendi Kişilik, İstanbul Sevdalısı Olan Binali Bey İstanbul İçin Verdiği Sözleri Hatırlatarak Yaparsa Yine Binali Yıldırım Yapar Dedi.

Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesinde Gurbetçiler Plastik A.Ş Erzincanlı Erol Köstek ve Çalışanlarına İlk Ziyareti Gerçekleştiren Bayram Daha Sonra Tuzla Birmes Organize Sanayi Kooperatifini Ziyaret Etti. İçmeler Mahallesinde AK Nokta Ziyaretinde İçmeler Mahallesinde İkamet Vatandaşların Üyeliğini Gerçekleştiren Serkan Bayram Vatandaşlarla Hasbihal Etti.

İkindi Namazını Yayla Mahallesinde Bulunan Nalbant Camisinde Eden Bayram Namazını Kıldıktan Sonra Cami Cemiyetiyle de Sohbet Ederek 23 Haizran Seçimlerin Önemine Değindi Binali Yıldırım İçin Oy İstedi.

Günün Sonunda Erzincan Refahiye Keçegöz Köyü Derneğinde Önceki Dönem Erzincan Belediye Başkanı Olan Cemalettin Başsoy İle Erzincanlıları Buluşan Eski Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkanvekili 23 Haziranda Son Sözü İstanbullu Hemşerilerimiz Söyleyecek Artık Kararda Mühürdü Sizin Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI: BİNALİ YILDIRIM İLE DAHA GÜZEL OLACAK

HIZLI YORUM YAP