DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

SERİ KATİL ATALAY FİLİZ DAVASINDA YENİ GELİŞME

Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkçı ve Göktuğ Demirarslan ve Kız Arkadaşı Elena Radchikova’yı Öldürmekle Suçlanan Atalay Filiz’in Bir Başka Davası da Bugün Görüldü. İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde Görülen Davada, Filiz, Başka Kişilere Ait Kimlikler Üzerinde Sahtecilik Yapmakla Suçlanıyor.
Anılan Dava Duruşması Öncesi Filiz’in Avukatı, Müvekkilinin Tam Teşekküllü Bir Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesine Sevk Edilmesini Talep Etmişti. Daha Önce Benzer Yöndeki Talepleri Geri Çeviren Mahkeme Bu Kez Talebi Kabul Etti.

HASTANEYE SEVK EDİLECEK
Mahkeme, Filiz’in, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Sevk Edilmesine Karar Verdi. Bu Hastanede Çıkacak Rapor, Filiz’in, Ceza Ehliyetinin Olup Olmadığını Ortaya Koyacak.

DİĞER DOSYALARI DE ETKİLEYEBİLİR
Mahkemenin Kararını Değerlendiren Atalay Filiz’in Avukatı Merve Uçanok, “Atalay Filiz’in Üzerine Atılı Resmi Belgede Sahtecilik Suçu Kapsamında Suç Tarihi İtibariyle Cezai Ehliyetinin Olup Olmadığı Değerlendirilmek Üzere Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Sevki Gerçekleştirilecek. Filiz İle İlgili Dava Dosyasına Sunduğumuz Sağlık Raporları, Reçeteler, Tomografi Sonucu vb. Delillerle İle Detaylı Olarak Anlattığımız Psikolojik Geçmişinin Bu Rapor Hazırlanırken Dikkate Alınmasını Özellikle Talep Ettik.
Hastanece Düzenlenecek Raporun Kapsamı Yalnızca Resmi Belgede Sahtecilik Suçu İle İlgili Olacak. Ancak Sanığın Bu Suç Kapsamında Cezai Ehliyetinin Yerinde Olmadığı İle İlgili Bir Rapor Çıkarsa; Bu Raporun, Yargılandığı Diğer Dosyaları da Etkilemesi Mümkün” Dedi.

O MESAJ ORTAYA ÇIKTI
Dava Dosyasına Sunulan Dilekçede, Önemli Bir Ayrıntı da Yer Aldı. Dilekçede, Atalay Filiz Tarafından Öldürülen Göktuğ Demirarslan, Filiz’e Gönderdiği Bir E-Posta Mesajına Yer Verildi. Söz Konusu E-Posta’nın Tarihi 6 Ocak 2012 Gece 03.29’da Atılan E-Posta’da Şöyle Deniyor: Sen Nasıl Bir Ruh Hastasısın ki Benim Videomu Filan Çekmişsin ve O Ara Hiçbir Problemimiz Yoktu. Senin İşin Gücün Yok Mu? Ayrıca Böyle Saçma Sapan Şeylerle Uğraşıyorsun. Sana Bir Abi Tavsiyesi, Git En Yakın Akıl Hastanesine Kendini Bir Göster. Ciddi Akıl Sorunların Var. Senin, Hani Yaptıkların Normal Bir İnsanın Aklından Geçecek Şeyler Değil. Senin Gibi Bir Ruh Hastasından Herşey Beklenir. Eğer ki Bir Daha Bizi Rahatsız Edecek Olursan Seninle Uğraşırım.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

VALİLİK UYARDI, İSTANBULLULAR DİKKAT!

HIZLI YORUM YAP