DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

SEMANUR KOÇAL; MUHALEFETİN TEK DERDİ PROJELERİ YIKMAK

Genç Dinamik ve Heyecanlı Semanur Koçal 24 Haziran Seçimleri İçin Yoğun Mesaisini Tüm İlçelerde Yaptıkları Çalışmalarla Sürdürdü. Yeni Sistemi Şahlanış Olarak Nitelendiren Koçal 24 Haziran Seçimleri Siyasi Tarihimizdeki En Kritik Seçimdir. Türkiye’nin Yüklerinden Kurtulmasıyla Engelsiz Koşu Yapmak İçin Yeni Bir Dönemin Kapısını Açacağız İnşallah.

Dünyanın Gözde Şehri İstanbul’un Türkiye Turizminin Yükselişinde Anahtar Faktör Olduğunu Belirten Koçal Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başta Kanal İstanbul Projesi ve Millet Bahçeleriyle Türkiye’nin Yeni Dönemde Şaha Kalkacağına İnanıyorum. Güçlü İstanbul, Güçlü Türkiye İçin Yorulmadan Çalışacağız. Vakit İstanbul Vakti, Vakit Türkiye Vakti.

AK Partinin Tuzla’dan İstanbul İçin Aday Gösterdiği En Genç Milletvekili Koçal Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adaylarının Vaatlerini Eleştirdi. Türkiye’nin 16 Yılda Gerçekleştirdiği Büyük Atılımlara Değinen Semanur Koçal, Avrasya Tüneli, Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Gibi Dev Projeleri Hayata Geçirdiklerini Söyledi. Koçal, “Fatih Sultan Mehmet Gemileri Karadan Yürüterek Tarihte Yeni Bir Çağ Açtı. Onun Torunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Arabaları, Trenleri Denizin Altından Geçirdi. Cumhuriyet Tarihinde 25 Havalimanı Yapıldı, Biz 16 Yılda 26 Tane Daha Ekledik. Şimdi Dünyanın En Büyük Havalimanlarından Birini Yapıyoruz. Dünyadaki 10 Büyük Projeden 6’sı Türkiye’de. 3’üncü Havalimanının 2025’te Ekonomiye Katkısı 20 Milyar Doları Bulacak. Bu Para Emeklimizin İşçimizin Memurumuzun Öğrencimizin Cebine Girecek. Mega Eserlerimizle Hem Ülkemiz Hem Milletimiz Kazanacak. Muhalefetin Tek Derdi Projeleri Yıkmak. Ana Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Kanal İstanbul’a, Yerli Otomobile Karşı Çıkıyor. Yeni Kurulan Partini Genel Başkanı TRT’yi Satacağını Söylüyor. Hep Birlikte Aynı Telden Çalıyorlar. Projeleri Durduracaklarını Yapılanları Yıkacaklarını Kapatacaklarını Söylüyorlar. Dünyada Seçime Girenler Yapacaklarını Anlatır Bizde İse Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayları Sadece Yıkacağız Diyorlar. İçeride ve Dışarıda Yürütülen Kara Propagandalara Rağmen Durmadık, Yılmadık. Türkiye 7.4 Büyüme Oranıyla Dünyada Şampiyon Oldu. Muhalefetin Adayları Yıkım Ekibi Gibi Konuşuyorlar. Biz Yapım Ekibi Olarak İnşa Etmeye Devam Edeceğiz. Ülkemizin Tüm Sektörlerinde Dışa Bağımlılığı Bitirmeyi Hedefliyoruz. İnşallah Yerli Otomobilimizi Yollarda Göreceğiz. Akkuyu Nükleer Santralinin Temelini Attık. İstikrarın Güçlü Liderlik ve Vizyonun Projesi ve Hem Türkiye’nin Hem de Avrupa’nın En Büyük Enerji Yatırımı TANAP’ın Açılışını 12 Haziran’da Gerçekleştirdik. Muhalefet Bizi Hizmet Yapmakla Suçluyor. Muhalefetin Beyannamelerinde Terörle İlgili Hiçbir Şey Göremiyoruz. Bizim İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet. 24 Haziran Seçimleri Siyasi Tarihimizdeki En Kritik Seçimdir. Türkiye’nin Yüklerinden Kurtulmasıyla Engelsiz Koşu Yapmak İçin Yeni Bir Dönemin Kapısını Açacağız. İnşallah 25 Haziran’da Şahlanışın İlk Adımını Atacağız Şeklinde Konuştu.

Semanur Koçal, İstanbul’da Gençlere Yönelik Yapmış Olduğu Çalışmalarında Doğum Günü Olanlara da Pastayla Çat Kapı Ziyaretler Yaparak Sürpriz Yaptı. Her Gün Farklı Bir İlçede Çalışmalarına Devam Eden Koçal Her İlçede Büyük İlgiliyle Karşılandı. Yaptıkları Ziyaretlerde Gençlerden Yenikapı Ruhunun Yansıması Olan Cumhur İttifakına Büyük Destek Geldi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AYDINLI MAHALLE ESNAFINDAN BİR OY ERDOĞAN’A BİR OY AK PARTİ’YE

HIZLI YORUM YAP