DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE VEFA İFTARI

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Şehit ve Gazi Ailelerine Yönelik İftar Yemeği Düzenledi. Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Ev Sahipliğinde Düzenlenen İftara Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Eşi Güler Çalışır Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Mhp Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu Teşkilat Başkanı Ahmethan Dizdar AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Serhan Kural Sosyal Yardım İşler Müdürü İlhan Çöpoğlu Mahalle Muhtarları Şehit ve Gazi Aileleri Katıldı.

Şehit ve Gazi Aileleri Vefa İftarın Ardından Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı 365 Gün Sizlerle Birlikte Olma Arzu İçerisindeyiz. Sizlere Ne Kadar Minnet Etsek Azdır Her Zaman Sizin Yanındayız. Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz. Bunun Sözünü de Sizlere Vereyim Yaklaşan Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramınızı Tebrik Ediyorum. ALLAH Eksiliğinizi vermesin Ülkem Milletim ve şahsım Adına Şükran ve Minnetlerimi Sunuyorum Şeklinde Konuştu.

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Konuşmasında İlçemizin Tüm Sokaklarında İftar Sofraları Kuruluyor Rahmet Bereket Ayından İstifade Etmeye Çalışıyoruz. Her Sofradan Dualar Semalara Yükseliyor Her İftarını Açan Türk Evladı Bu Vatanın Birliği Beraberliği Mutluluğu ve Huzuru İçin Dua Ediyor Bu Özel Akşamda Sizlerle Birlikte Olmaktan Onur ve Mutluluk Duyduğumu İfade Etmek İstiyorum.  Kültürümüzün ve Geleneklerimiz Güzelliklerinde “Ramazan” Tek Kelimeyle Aslında Haliyle Hallenme Ayı. Birbirimizin Halinden Anlama Yetimin Halinden Anlama Yoksulun Halinden Anlama Varlığının Varlığından Geçeceğini Bilmesi İdrak Etmesi Gibi Bir Çok Güzelliği İçinde Barından Geceleri Teravih İle Işıl Kurulan İftar Sofralarıyla Bize Özgün Olan İslam Alemine Özgün Olan Çok Büyük Güzel Nimetlerden Birisi Tabi Burada Huzur İçerisinde İftarımızı Açabiliyorsak Şanlı Bayrağımız Gökte Nazlı Nazlı Dalgalanabiliyorsa Bunu Öncelikle Cenab-I Hakkın Bize Bahşettiği Güzelliklere Sonrada Bu Vatan Bu Millet İçin Bu Namus İçin Bu Bayrak İçin Gül Bahçesine Dallar Gibi Şahadete Koşan Yiğitlerimize ve En Değerli Varlıklarını Gözü Kırpmadan Feda Edeceğini Kanını Bu Mübarek Topraklara Akıtan Gazilerimize Borçlu Olduğumuzun İdrakindeyiz ALLAH Bu Milletin Bu Devletin Varlığını Birliğini Dirliğini Zelale Düşürmesin Bizleri Şereflendirdiniz ALLAH Sizlerden Razı Olsun Şeklinde Konuştu.

İlçe Protokolü İftar Yemeğinde Şehit ve Gazi Aileleri İle Aynı Masalarda Oturarak Sohbet Etti.  Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Eşi Güler Çalışır Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı Masaları Tek Tek Dolaşarak Davete Katılanlara Teşekkür Etti.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA TOKATLILAR DERNEĞİ BİR KEZ DAHA ADINDAN ÖVGÜYLE SÖZ ETTİRDİ

HIZLI YORUM YAP