DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

SAMSUNLULAR GECEDE ENİŞTELERİ YAZICI’YLA “EVET” MÜHÜRÜ VURDU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Damadı Olduğu Samsunlular’ın Gecesinde Birlik Ve Beraberlik Vurgusu Yaptı. Başkan Yazıcı, “Şunu Unutmamak Lazım Bizim Önceliğimiz Birlik Beraberliğimiz. Biz Ne Yaparsak Yapalım, Biz Nereye Gidersek Bu Ülkenin Bütün Değerleri İle Beraber Bir Olup Birlik Olacağız” Dedi.

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 26 Mart 2017 Cumartesi günü Samsunlular Gecesi Düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilen Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Samsun Konfederasyon Başkanı Sezgin Gümüş, Konfederasyon Onursal Başkanı Kaya Aşçı, Samkon Genel Başkanvekili Ethem Kurnaz Tuzla Samsunlular Platform Başkanı ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi İbrahim Deniz Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu Vezirköprü Dernekler Federasyon Genel Başkanı İsmail Ceylan Kırkpınar Başpehlivanı Osman Şenel Ünlü Futbolcu Taner Gülleci İş Adamı Berati Olgun Meclis Üyeleri İle Samsun Derneklerin Yöneticileri Tuzla ve Çevresinde Yaşayan Samsunlular Katıldı. Yöresel Sanatçıların ve Köçek Ekibinin Sahne Aldığı Gecede Samsun’un Yöresel Lezzetleri Konuklara Tanıtıldı.

TUZLA SAMSUNLULAR PLATFORMU BAŞKANI İBRAHİM DENİZ, BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Her Zaman Yanlarında Olduğunu Ve Destek Verdiğini Belirten Tuzla Samsunlular Platformu Başkanı Ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi İbrahim Deniz, “Bu Organizasyonun Yapımında Bize Her Zaman Destek Veren, Emeği Geçen Tuzlamız’ın Mimari Kıymetli Belediye Başkanımızla 3 Sefer Samsun’a Beraber Gittik. Ne Zaman Samsun’da İşim Olsa Gidelim Dediğimizde Hep Beraber Yola Çıkıp Her Zaman Destek Oldu. Bizimle Beraber Oralara Geldi. Sizin Şahsınızda Ben Kendisine Bir Kez Daha Samsunlular Olarak Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi.
ÜLKEMİZİN BÜTÜN DEĞERLERİYLE BİRLİKTE BİR VE BERABER OLACAĞIZ

Gelenek Ve Göreneklerin Birlik Ve Beraberlikle Yaşatılmasının Önemine Değinen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Öncelikle Birlik Beraberliğimizi Yaşatmalıyız. Biz Ne Yaparsak Yapalım, Biz Nereye Gidersek Gidelim, Biz Nerede Olursak Olalım Geleneğimizi, Göreneğimizi Yaşatacağız Ama Bu Ülkenin Bütün Değerleri İle Beraber Bir Olup, Birlik Olacağız. Ülkemizin Her Yerinde Bunu Sağlamak Zorundayız. Bu Bilinçle Yaşadığımız Sürece Bizim Birlik Ve Beraberliğimizi Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmeyecek” Dedi.

NE GEÇMİŞİMİZİ UNUTALIM NE DE GELECEĞİMİZİ İHMAL EDELİM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Da Kültürümüzü Yaşatırken Yaşadığımız Yere De Sahip Çıkmamız Gerektiğine Vurgu Yaptı. Kaya, “Şadi Bey’i Tebrik Ediyorum. Bu Programları Sürekli Yapıyorlar. Allah Razı Olsun. Bu, Bu Şehirde Birliğimizin Ve Beraberliğimizin Önemli Organizasyonlarıdır. Dolayısıyla Başkanımın Şahsında Bütün Ekibini Tebrik Ediyorum. Biz Ne Geçmişimizi Unutalım Ne De Geleceğimizi İhmal Edelim. Samsun Kültürünü, Karadeniz Kültürünü Yaşatmak Bizim İçin Önemli Ama Aynı Zamanda Bu Şehirde İstanbul’a, Tuzla’ya Sahip Çıkmak Bizler İçin Önemli. Bunu Ne Olur İhmal Etmeyelim. Bunun Altını Önemle Çiziyorum” Dedi.

Samsunlular, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Plaket Ve Üzerinde İsmi Yazılı Forma, Başkan Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Da Üzerinde İsmi Yazılı Forma Hediye Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI; BÜYÜKLERİMİZ BİZİM HAFIZAMIZ, GEÇMİŞİMİZ, GELECEĞİMİZİ AYDINLATACAK EN BÜYÜK BİLGİ HAZİNEMİZDİR

HIZLI YORUM YAP