DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

SAMKON KONGRESİNDE BÜYÜK AYIP DİVAN BAŞKANLIĞINA SAMSUNLU ÇIKARAMADILAR

Kongre Alanına Gelen İbrahim Deniz Tüm Delegeleri Selamlayarak Salona Girerken Delegelerin Sevgi Gösterisi Sandığa Yansımadığı Seçimde Divan Başkanlığı Seçiminde Yeni Bir Skandala İmza Atıldı. Mevcut Başkan Sezgin Gümüş İmzalı Divan Başkanlığı Seçiminde Kimse Bu İhtimali Düşünmemişti Oylarken. Başkan Adayı İbrahim Deniz Selamlama Konuşmasında Divan Başkanının Trabzonlu Olduğu Ortaya Çıktı.

Selamlama Konuşmasında Bu Gerçeği Ortaya Çıkaran Başkan Adayı Deniz Delegasyonda Büyük Alkış Alırken Bu Zamana Kadar Yapılan Yanlışları da Tek Tek Anlatarak Delegeleri Bilgilendirmeye Çalışsa da Delegelerin Mevcut Federasyonların Delegeleri Olmadığı İçin Pek İşe Yaramadı. 10 Federasyon Başkanın 8’in Desteğini Alan Deniz 6 Aylık Sürede SAMKON Genel Başkanlığının Kendi Yerini Hazır Olacağını Sözünü Veren Başkan Adayı İbrahim Deniz Nezaketinde ve Kibarlığından Ödün Vermeden Delegelere Hitap Etti.

Mevcut Başkan Sezgin Gümüş Divan Başkanı Olarak Bir Samsunlu Bulamadığı Kongrede Blok Oylarıyla 361 Oy Alırken İbrahim Deniz 183 Oy da Kaldı 6 Oy Geçersiz Sayıldı. Tuzladan 11.Dönem İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Gökhan Can Sezgin Gümüş’ün Listesinde Yer Buldu. Açılış Konuşmasında Sonra Tekrar Kürsü Gelerek Delegelere Hitap Eden Gümüş Konuşmasında İlk Önce Mafyalık Yapıyormuşuz Sözlerini Kabul Etmese de Sonra Kendi Konuşmasında İtiraf Etti. Konuşmasında Bazı Saldırgan Tavırları Gibi Bir Avuç Samsunluyla Dolaşarak Düğünlere Gecelere Gidiyorlar Sözleriyle İkinci Bir Skandala İmza Attı. Bazı Delegeleri ve Adamları Oy Kullanırken Yaptığı Çirkin Saldırılar Çevik Kuvvetin Araya Girmesiyle Önlendi. Delegeleri Kendi Hazırladıkları SAMKON Seçiminde 350 Delege Sandığa Gitmedi. Anadolu SADEF Genel Başkanı Halit Katı’nın Uzun Süre İtirazlarını Kabul Etmeyen Trabzonlu Divan Başkanı Olması ve Mevcut Başkanın Adamı Olmasından Dolayı İtirazları Kabul Etmedi. Ayrıca Divan Başkanı Tüzük Değişikliği Maddelerinde Federasyon Başkanlarına Söz Vermesi Gerekirken Söz Vermedi ve Tek Tek Oylaması Yapılması Konusunda İtirazları da Kabul Etmedi.

Başkan Adayı Deniz Kongre de Yapılan Usulsüzlükleri Delegelerde Yapılan Kırpmalar ve Birçok Konuyu Yargıya Taşımıştı Bakalım Süreç Bundan Sonra Nasıl İşleyecek. Samsunun Üst Kurulu SAMKON Seçimlerinde Divan Başkanından Tutun Mevcut Başkanın Yaptığı Aykırı Konuşmalara Kadar Yaşananların Sonucunda Samsunlu Bu Kongrede de Birlik Beraberliği Sağlayamadığı Konusunda Birleşti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANKETLERİN SONUÇLARI BELLİ ETTİĞİ SAMKON SEÇİMLERİNDE SON SÖZ DELEGELERİN

HIZLI YORUM YAP