DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ HER DAİM YANINDAYIZ

COVID 19 Mücadelesinin En Ön Saflarında Mücadele Eden Sağlık Çalışanları, Özverili Çalışmalarıyla Evlerinde Kalarak Mücadeleye Destek Veren Vatandaşlarımıza İlham Oluyor. COVID 19 İle Mücadelenin Sembolü Olan Sağlık Çalışanlarına Desteğini Aralıksız Sürdüren Tuzla Belediyesi, Dezenfekte ve Temizlik Çalışmalarıyla da, Çevre Temizliği ve Halk Sağlığı Konusunda Kararlılıkla Devam Eden Uygulamalar İle Sürece ve Mücadeleye Katkı Sunuyor.

Tuzla Devlet Hastanesi ve Çevresi İle Sağlık Kuruluşları ve Eczanelerde Dezenfekte ve Temizlik Çalışmalarını Durmaksızın Yürüten Tuzla Belediyesi, Güne Tuzla Devlet Hastanesi’nde Yıkama ve Temizlik Çalışmaları İle Başladı.

COVID 19 Mücadele Sürecini Kararlılıkla Devam Ettiren Tuzla Belediyesi, Mobil Mutfak, Hastane Bahçesinde Hasta Yakınları İçin Kurulan Çadır, Yıkama ve Dezenfekte Çalışmaları İle De Sağlık Çalışanlarına ve Hasta Yakınlarına Desteğini Aralıksız Sürdürüyor.

İlçe Genelinde Kesintisiz Süren Çalışmaları Değerlendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Hem Bir Hekim Hem Şehr-İ Emin Olarak İlçemizin Her Köşesine Ulaşıp, Olmamız Gereken Her Notada Vaktinde Olmak İçin Yorulmadan Çalışıyoruz.  Sağlık Çalışanlarımız Ülkemizde Uluslararası Alanda Örnek Gösterilen Bir Mücadeleye İmza Atarken Bizlerde Onlara Destek Olmak İçin Var Gücümüzle Çalışıp, Tüm İmkanlarımızı Seferber Ediyoruz.

Bir Yandan Koruyucu Tedbirler Alırken Diğer Yandan Bilgilendirme ve Duyurular İle Vatandaşımızın Yapması Gerekenleri Anlatıyoruz. Sahada Temizlik, Dezenfekte, Yıkama Çalışmaları Yaparken Saha Gerisinde Çağın İmkanlarını Kullanarak Vatandaş Taleplerini Online İzliyoruz ve Vatandaşlarımızın Yanında Oluyoruz.

Bir Hekim Olarak Hem Sağlık Çalışanlarımızın Mücadelesini, Hem Ülkemiz Adına Alınan Tedbirlerin Kararlılıkla Uygulanmasını, Hem de Vatandaşlarımızın Sürece Katkılarını Görüyor, Bizlerde Başta Sağlık Çalışanları Olmak Üzere Süreçte Gece Gündüz Çalışan Emniyet Güçlerimiz ve Diğer Tüm Çalışanlarımıza Teşekkür Ediyoruz.” Sözleriyle Tüm Mücadele Süreci Adına Teşekkürlerini İletti.

Tuzla Belediyesi, İlçe Genelinde Devam Eden Saha Çalışmalarıyla Beraber Bilgilendirici ve Eğitici Görsel, Film ve Duyurularla Vatandaşlarımızın Evde Kalarak Sağlık Çalışanlarına Destek Olmasına Katkıda Bulunuyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA TÜM TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE DURAKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

HIZLI YORUM YAP