DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

ŞADİ BAŞKANIN JESTİNİ GÖREN SAMSUNLULAR KENETLENDİ SONUNA KADAR DESTEK OLUYOR

TUZLA’DA HER YER KIRMIZI BEYAZ, SAMSUNLULAR’DA BÜTÜN OYLAR ŞADİ BAŞKANA

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 4 Mart 2019 Pazartesi Günü Samsunlular Gecesi Düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da Yaşayan Vatandaşlarımızı Birbirine Bağlayan Büyük Bir Gönül Birlikteliği Kurduk” Mesajı Verdi.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu İşbirliğiyle Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Samsunlular Gecesi’ne Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve Eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Nurhan Erdem, MHP Tuzla Kadın Kolları Başkanı Demet Gültürk, Tuzla Samsunlular Dernekleri Platformu Başkanı Cemil Doruk, Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Şenel, Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları Volkan Beşiroğlu, Bilal Çalışıcı, Recep Bircan Durmuş, Dernek Başkanları, Samsunlular Derneğinin Desteklediği Yayla Mahallesinin Muhtar Adayı Erol Şahin, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Stk Temsilcileri İle Tuzla ve Çevresinde Samsunlular Katıldı. Samsunlular, Yöre Sanatçılarının Şarkıları ve Türküleri Eşliğinde Eğlendi.

GÖNÜLLER YAPAN, GÖNÜLLERDE YER ALIR

Tuzla’da 4 Derneği Temsilen Söz Alan Tuzla Samsunlular Dernekleri Platformu Başkanı Cemil Doruk, Kültürlerimizi Yaşattığımız Tuzla Belediyemizin ve Başkanımızın da Desteklediği Bu Gecede Katkıda Bulunan Herkese Teşekkür Ediyorum. Gecenin Anlamına Binayen Yaklaşan Seçimlere de Değinecek Olursak Bu Dönemde de Eniştemiz Olan Belediye Başkanımızın Dr.Şadi Yazıcı ve İlçe Başkanlarımızın Hazırladığı Cumhur İttifakı Listesinde 3 Tane Samsunlu Hemşerimiz Bulunmaktadır. Mega Şehir Olan Tuzlamızın Daha da İleriye Götürmek Mevcut Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Adayı Dr.Şadi Yazıcı Beyefendiye Yeni Döneminde Ustalık Döneminde Şimdiden Başarılar Diliyorum. Şunu da Unutmasın ki Gönüller Yapan Herzaman Gönüllerde Yer Alır Her Zaman Olduğu Gibi Samsunlular da Sonuna Kadar Yanında Olacaktır.

Adaylığı Açıklandığı Günün Ertesinde 77 Başlıkta 133 Projesini Açıklayarak Gönüllere Dokunan Başkanımızın Ustalık Döneminde de Başarılı Hizmetlerini Bekliyor Gönül Belediyeciliğinde Bizlerde Gönüllüler Olarak Yanında Olduğumuzu İfade Etmek İsterim. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

TUZLA’DA GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ KURDUK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gecede Yaptığı Konuşmada Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu ve Hemşehri Dernekleri İle Gönül Birlikteliği Kurduklarını Söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu’nda, Hemşehri Derneklerinde Tuzla’da Yaşayan Vatandaşlarımızı Birbirine Bağlayan Büyük Bir Gönül Birlikteliği Kurduk. Onlara Teşekkür Ediyorum. Tuzla’da En Güzel İşlerden Bir Tanesini Birlik ve Beraberliğimiz İçin Yaptık. Yaşar Doğu İle Gücünü, Orhan Gencebay İle Gönlünü ve Sesini Ortaya Koyan, Bana da Mutlu Bir Evlilik İçin Eş Veren Samsun’a Minnettarım” Dedi.

AKÇA: BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE EŞİT SEVİYEDEYİM

Tuzla Kaymakamı Ali Akça da Gecede Samsunlu Hemşehrilerine Hitap Etti. Kaymakam Akça, “Coşku Dolu Güzel Bir Gecede Sizlerle Birlikteyiz. Tuzla’yı Mesken Edinen, Sıcak Yuva Olarak Benimseyen Anadolu’muzun 81 Vilayetinden Gelen Bütün Kardeşlerimize Eşit Seviyedeyim. Onlar Benim Gönlümde, Başımın Üzerinde Yerleri Var. Bu Akşam Tuzla Kaymakamı’ndan Daha Ziyade Samsunlu Bir Hemşehriniz Olarak Geldim. Samsun’a, Karadeniz’e Ait Olmaktan Mutluluk Duyduğumu Belirtmek İstedim.” Mesajını Verdi.

Tuzla Samsun Dernekleri Başkanları Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Siyasi Partiler ve Stk Temsilcilerine Teşekkür Plaketi Takdim Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BİNALİ YILDIRIM: İLERLEME VAR AMA YETMEZ, DAHA DA ARTMASI LAZIM

HIZLI YORUM YAP