DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

RESTORAN VE KAFELER ‘YENİ NORMAL’E UYGUN HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Normalleşme Planı Kapsamında Çalışmaya Başlayan Restoran, Kafe, Pastane Gibi İşletmelerde Vatandaşlara, Sosyal Mesafe Kuralına Uygun Olarak Hizmet Veriliyor.

Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) Sonrası Normalleşme Planı Kapsamında Çalışmaya Başlayan Restoran, Kafe Ve Pastane Gibi İşletmelerde, Vatandaşlara, Belirlenen Kurallar Dahilinde Sosyal Mesafe Kuralına Uygun Hizmet Veriliyor.

Kovid-19 Tedbirlerinin Gevşetilerek “Yeni Normal”e Geçişin Başladığı İlk Günde Restoran, Kafe, Pastane, Kıraathane Ve Çay Bahçesi Gibi İşletmeler De Kapılarını Açtı.

Doğrudan Temasa Neden Olacak İskambil, Okey, Tavla Gibi Oyunların Oynanmasına İzin Verilmeyen İşletmelerde, Vatandaşların Sağlığını Korumak İçin Birçok Tedbir Alındı.

Girişine El Dezenfektanı Konulan Mekanlarda Müşteriler, Masalara Sosyal Mesafe Kuralına Uygun Oturmaları İçin Yönlendirildi.

Bir Kafenin İşletme Sahibi Buse Ataç, Kovid-19 İle Mücadele Sürecinde Hizmet Verirken Müşterilerin Sağlığını Korumak İçin Azami Gayret Gösterdiklerini Belirterek “İşletmemizdeki Her Masanın Üstüne Ve Çeşitli Yerlere Dezenfektanlar Koyduk. Ayrıca Tuz, Şeker İle Ketçap, Mayonez Gibi Sosları Tek Kullanımlık Paketlerde Sunuyoruz. Önceden Müşterilerimize Çatal, Bıçak Servisini Açık Olarak Yapıyorduk. Artık Çalışanlarımızın Elinin Değmemesi İçin Onları Da Paketli Şekilde Veriyoruz.” Dedi.

Müşterilerin Dijital Termometre İle Ateş Ölçümünü Yaptıklarını Söyleyen Ataç, Garsonların Da Maske Ve Eldiven Taktıklarını, Sosyal Mesafeyi Koruyarak Hizmet Ettiklerini Kaydetti.

Ataç, Kafe Mutfağında Da İlave Tedbirler Aldıklarını İfade Ederek, “Mutfakta Kullanılan Araç Gereçlerin Ve Gıdaların Paketlerinin Temizliğine Oldukça Özen Gösteriyoruz. Mutfakta Çalışan Personelimize Bone, Eldiven Ve Maske Kullandırıyoruz.” Diye Konuştu.

İşletmeler, Belirlenen Kurallar Çerçevesinde Saat 22.00’ye Kadar Hizmet Verebilecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TBF BAŞKANI HİDAYET TÜRKOĞLU: YENİ SEZONU DAHA ERKEN BAŞLATMA DÜŞÜNCEMİZ VAR

HIZLI YORUM YAP