DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

PROF.DR.YASİN AKTAY TUZLA’DA KONFERANS VERDİ

AK Parti Tuzla SKM Başkanlığının Hazırladığı Konferansa AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof.Dr.Yasin Aktay AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Meclis Üyeleri Belediye Başkan Yardımcıları İlçe Yöneticileri Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri Gençler ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

Konferansta Konuşan AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof.Dr.Yasin Aktay Sükerlerleşmeyi Tarihsel Evrim Sürecinin Bir Aşaması Gibi veya Tarihin Sonunun Tekabül Ettiği Bir Dünya Kültürü Gibi Görmek Hangi Düzeyde Olursa Olsun Modernist İdeolojinin Bir Gururu. Gurur Yani Aldanış. Kendi Yaratılmışlığını Unutup Her Şeyin Başlangıcı ve Tek Ölçüsü Olduğunu Düşünmeye Başladığında İnsanın Kapıldığı Gurur Bir Aldanıştan Başkası Değil. Hele Ortaya Koyduğu Maddi Medeniyete Bakıp Nelere Kadir Olduğunu Böbürlenerek İfade Etmeye Başladığında Daldığı Şey Bütün Bilim ve Medeniyet Performansının Yanı Sıra Bir Cehaletten Başkası Değil Şeklinde İfade Eden Sekülerleşme Bir Tarihsel Aşama Değil Bir İnsani Durumdur. Bu Durumun Kaynağı Bizatihi İnsanın Kendi İradesi, Kendi Tercihidir. Parti Sözcüsü Prof.Dr.Yasin Aktay Konuşmasının Sonlarına Doğru da 16 Nisanda Gerçekleşecek Referandum İle İlgili Salonu Bilgilendirdi

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini İçeren Anayasa Değişikliği Paketi Önce Meclisten, Sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Onayından Geçti. Söz Şimdi Milletin. Türkiye 16 Nisan’da Sandığa Gidecek. Şunu Bilin ki Arazide Konuşulan ve Uygulanmak İstenen Karalama Kampanyalarına Karşı Yaptığımız Toplantılar ve Konferanslarla Vatandaşlarımızı Bilgilendirmeye Devam Ediyoruz Daha Güçlü, Daha Büyük Bir Türkiye İçin, Milletin Refahı ve Huzuru İçin, Milletin İradesinin Devlet Yönetiminde Daha Etkili ve Güçlü Olması İçin, Demokrasi ve Cumhuriyet İçin, Ülkemize Her Alanda Daha İyi Hizmetler Yapabilmek İçin, Devlet Görevlileri Üzerindeki Baskıların Kalkmasın İçin, Bürokratların Siyasetten Uzaklaşması İçin EVET Demeliyiz Çocuklarımızın Geleceği İçin, Devletimizin Bekası İçin, Koalisyonlara Son Vermek İçin, İstikrarın Sürekli Olması İçin ve Yeni Türkiye İçin EVET Demeliyiz Şeklinde İfade Etti.

Programın Sonlarına Doğru Sorulara da Cevap Veren Prof.Dr.Yasin Aktay Konuşmasını Tamamladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Hep Birlikte Günün Anlamına Binayen AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof.Dr.Yasin Aktay Hediye Takdim Ettiler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AK PARTİ KAHVE SOHBETLERİNDE REFERANDUMU ANLATIYOR

HIZLI YORUM YAP