DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

PATIQA PATISSERİE PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK KAMPÜSÜ KARŞISINDA MUHTEŞEM TÖRENLE AÇILDI

8 Yıllık Tecrübesi Bulunan Burak İskitoğlu, İstasyon Mahallesi, Hacıoğlu Sokak No:23/A (Piri Reis Üniversitesi Hazırlık Kampüsü Karşısı) Tuzla Adresinde PATIQA PATISSERİE Muhteşem Bir Katılımla ve Dualarla Açılışını Gerçekleştirerek Hizmete Açıldı.

Tuzla’nın İmajına Pozitif Bir Katkı Sağlayan PATIQA PATISSERİE Mekânda Her Kesime Hitap Eden Menüler Bulabileceğiniz Zengin ve Uygun Menüsüyle Pasta ve Cafe Olarak Hizmete Açıldı. PATIQA PATISSERİE Yoğun Katılımla Gerçekleşen Açılışında Davete Katılan Seçkin Misafirlerinde İlgi Odağı Oldu.

PATIQA PATISSERİE Açılışına MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, MHP Pendik İlçe Başkanı Bahattin Tüysüz, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Muhammet Çağrı Ağdaş,  MHP Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu, MHP Tuzla İlçe Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Uz ve Murat Yıldırım, Ataşehir ÇAYKUR Çay Evinin Sahibi Erkan Saymazlar ve Çok Sayıda İş Adamı Katıldı.

Yapılan Duaların ve Kesilen Kurdelanın Ardından MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve MHP Pendik İlçe Başkanı Bahattin Tüysüz Hayırlı Olsun Konuşması Yaparken İşletme Sahibi Burak İskitoğlu’na Bereketli İşler Dileyerek Pandemi Süreci Olmasına Rağmen Tuzla’ya Bu Güzel ve Nezih Mekanı Açmasından Dolayı Tebrik Ettiler.

PATIQA PATISSERİE Mutfağı, Yaş Pasta ve Kuru Pasta Bölümü, Lezzetli İçecekleriyle Tuzlalıların Yeni Uğrak Mekanı Olacağa Benziyor. Öte Yandan Pandemi Döneminde Olduğumuz Üzere Cafede Pandemi Kurallarına da Yüksek Hassasiyetle Uyuluyor. Masa Düzeni Müşterinin İsteğine Göre Değiştirilen Mekanda Masalar ve Kullanılan Malzemeler İtina İle Temizleniyor. Sık Sık İlaçlama Yapılıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA MHP’DEN ŞİFA MAHALLESİNE ESNAF ZİYARETİ

HIZLI YORUM YAP