DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

PARAMPARÇA

Ne Olacak Bu Muhalefetin Hali? Soruyoruz, Sorguluyoruz ve Susuyoruz. Bulamadık Bir Cevap Bilen Varsa Bizde Cevap Bekliyoruz.

Her Dönem Neredeyse Değişen Bir Meclis İle Belediye Meclis Üyeleri Stajyer Öğrenci Misali Ne Olduğunu Anlamaya Çalışırken Muhtemelen Stajı Biten Öğrenciler Gibi Meclisten Ayrılacakları Günü Bekliyor. İlçe Başkanı İse Patron Dükkanda Olmayınca Kasaya Geçmiş Çırak Misali Ne Yapacağından Bihaber. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Saç Ekimiyle Yerlerine Monte Edilmiş Gibi Sadece Görüntüden İbaret.

Hal Böyle Olunca Bizde Sormadan Edemiyoruz;

Tuzla CHP Yönetimi Neye veya Kime Emanet?

Revizyon Dediler, Belediye Başkan Adayını Delegelikten Kestiler. Gençleşme Dediler İlçeyi Çırağa Teslim Ettiler. İBB Dediler Makamını Alıp Köşelerine Çekildiler. Peki Tuzla ve Muhalefet!

İşte Tuzla’nın ve Tuzlalının Çilesi Bu. Bu Rezalet. İlçede Yaşayan Herkesin Bilmesi Gerekiyor ki, Belediye Başkanı İlçede İktidar, İlde İse Olması Gereken Muhalefet. Tuzla’nın Sorunlarının Konuşulduğu Meclis Görüşmelerinde Bir Kez Daha Gördük. CHP Büyükşehir Meclis Üyeleri Ne İktidar Olmayı Ne de Muhalefet Yapmayı Bilmiyor. Çünkü Muhalefet Yönetilemiyor. Perde Arkasındaki Gölgeler Talimatlarla İlçeyi Uzaktan İdare Ediyor. Dünün Aday Adayları Yarının Adayları Olabilmek Adına İlçe Başkanlığı ve Yönetimini Muhalefet Adına Siyaset Yapmak Yerine Bir Dahaki Seçimlerde Adaylık Garantisi Olarak Bir Ellerinde Tutmaya Çalışıyor.

Büyükşehir Meclis Üyesi Olan CHP’liler İlçenin Sorunlarını Takip Etmek Yerine Durdurulan ve İptal Edilen Projelerin İzahını Yapmaya Çalışmakla Vazifeliler. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Makam Sarhoşluğu İle Boş Boş Gezinmekteler. İlçe Başkanı İse Sokağa Dökmeye Çalıştığı Kişilerle Solculuk Oynama Derdinde.

Artık Ayyuka Çıkmış Olan İlçe Başkanı ve Meclis Üyeleri Arasındaki Soğuk Rüzgarlar İle CHP Tuzla Örgütü Çok Erken Havlu Atacağa Benziyor. Tuzla CHP Örgütünün Kurt Siyasetçileri Uzaktan Gelişmeleri İzlerken Bir Yandan da Perde Arkasından İlçe Yönetimini Siyasi Hedeflerinin Arka Bahçesi Olarak Görenler Teker Teker Deşifre Oluyor.

Tüm Bu Gelişmeleri İlçemiz ve Hemşerilerimiz Adına Takip Etmeye ve Sormaya Devam Edeceğiz. CHP ve Ana Muhalefet Bu Paramparça Yapısı İle Tuzlalının Hakkını Nasıl Arayacak ve Nasıl Proje Üretecek?

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARINDA EĞİTİM HER DERSTE KALICI VE EĞLENCELİ UYGULANIYOR

HIZLI YORUM YAP